Dilovasi Hastane Yolu Projesinde Ilerleme Yüzde 80

Dilovasi Hastane Yolu Projesinde Ilerleme Yüzde 80

Ulasimin daha güvenli ve konforlu hale gelecegi Dilovasi Hastane Yolu Viyadük Yapim Projesi’nde ilerleme orani yüzde 80 oldu.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, kent merkezinde oldugu gibi diger ilçelerde de güvenilir, kolay ve konforlu ulasim agini genisletiyor. Bu baglamda büyüksehirin Dilovasi Devlet Hastanesi’ne güvenli ve konforlu ulasim için projelendirdigi 935 metre uzunlugundaki yeni yol ile 212 metrelik köprü insasi tüm hiziyla devam ediyor. Büyüksehir tarafindan ulasim agina kazandirilacak yeni yol ve devamindaki köprü vatandaslara büyük kolaylik saglayacak. Üretimi tamamlanan 60 öngerilmeli kirisin 40’inin montajini köprü üzerine yapan yüklenici firma, kalan 20 kirisi ise önümüzdeki günlerde monte edecek. Proje kapsaminda bütün orta ayaklarin imalatini bitiren ve döseme betonunu döken ekipler, köprü disindaki bütün yollarin sevlendirme, terasman ve yagmur suyu kanallarinin imalatini tamamladi. Fen Isleri Dairesi Baskanligi’nin sevk ve kontrolünde devam eden çalismalarin en kisa zamanda tamamlanmasi planlaniyor.

Proje tamamlandiginda Dilovasi Devlet Hastanesi’ne ulasim daha güvenli ve konforlu hale gelecek. 935 metrelik 1x1 yol ve devamindaki 212 metre uzunlugundaki 6 açiklikli 7 ayakli köprü tamamlandiginda ilçe sakinleri, Istiklal Caddesi üzerinden hastaneye daha kisa sürede ulasacak. Ilçe köyleri ile birlikte Mimar Sinan ve Orhangazi mahallelerinde yasayan vatandaslarin hastaneye ulasimini kolaylastiracak projede ilerleme orani yüzde 80 seviyesine geldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile