Dini Nikahla Evlendigi Kadin Tarafindan 30 Bin Lira Dolandirildi

Dini Nikahla Evlendigi Kadin Tarafindan 30 Bin Lira Dolandirildi

Gaziantep’te belediyede çöpçü olarak çalisan Müslüm Yilmazsoy, dini nikahla evlendigi kadin tarafindan 30 bin lira dolandirildi. 40 gün Yilmazsoy’un evinde kaldiktan sonra çekip giden Rabia S. tarafindan dolandirilan 5’inci kisi oldugunu söyleyen Yilmazsoy, “Benim derdim giden param degil ben yandim baskalari yanmasin. Bu kadin dolandiriciymis” dedi.

Gaziantep’te yasayan Müslüm Yilmazsoy bir arkadasinin vesilesiyle tanisarak dini nikahla evlendigi Rabia S. tarafindan 30 bin lira dolandirildi. Dolandirilan Yilmazsoy, 4 aydir tanidigi, 40 gün evli kaldigi kadina 30 bin lira harcadi. Rabia S.’nin bir arkadasindan gelen telefonla durumun farkina varan Yilmazsoy, Rabia S.’nin ayni sekilde dolandirdigi 5’inci kisi oldu. 40 gün kendi evinde kalan Rabia S.’nin kendisini zorla evde tuttugu gerekçesiyle polise ihbar ettigini anlatan Yilmazsoy, “Disini bile yaptirdim. Avukata onun yerine para ödedim. Videolar var. Nasil zorlamisim onu” diye sordu.

Derdinin para olmadigini, bu kadinin baska erkekleri kandirmasinin öne geçmek istedigini ifade eden Yilmazsoy, “Aksama kadar süpürge sallayan bir insanim. Benim emegimi yedi. Benim serefimle oynadi. Beni sevmiyorsa en basta diyecekti” diyerek isyan etti.

“Dolandirilan 5’inci kisi oldum”

Bu kadinla bir tanidigi vesilesiyle tanistigini aktaran Yilmazsoy, tanidiginin Rabia S.’nin saglam ve dürüst bir insan oldugunu söylemesiyle ona güvendigini söyledi.

Rabia S. ile dini nikahla evlendigini belirten Yilmazsoy, “Köyüne gidip ona bir kurban kestirdim. Baya bir masraf ettim. Ondan sonra o kadina ‘Senin üzerine borç var. Bir avukat tutup bu borcu kapattiririm. Ondan sonra da resmi nikah yapariz’ dedim. Avukat tuttum. Avukat haczi kaldirmak için ugrasirken bir gün sabah beni arayip ‘Seni istemiyorum. Seninle anlasamiyorum’ dedi.

Ben de ona ‘Neyi anlasamiyorsun. Beni sevmiyor musun’ dedim. O sabah erkenden aramisti beni. Ben ona ‘Bekle aksam eve geleyim. Bir Islahiye’ye gidelim. Seni sorup sorusturayim sonra istersen git’ dedim. Yok zorla tutuyorum diye polisi eve getirmek, beni millete rezil etmek çirkin bir durum. Herkesin bir sani serefi var. Benim derdim giden param degil ben yandim baskalari yanmasin. Bu kadin dolandiriciymis. Simdiye kadar benim gibi 4 kisiyi dolandirmis. Bende 5’inci oldum” ifadelerini kullandi.

“Ona 40 günde 30 bin lira para harcadim”

Emekçi bir insan oldugunu sabahtan aksama kadar sokaklarda süpürge salladigini sözlerine ekleyen Yilmazsoy, amacinin onunla mutlu mesut yasamak oldugunu aktardi. Onu evinin hanimi yapmak istedigini dile getiren Yilmazsoy, “Belki daha bilmediklerimiz de vardir. Evin anahtari onda, disari çikiyor, yiyip içiyor. Nasil seni zorla tutuyorum. Biz senle evlendik. Ben onun mallari üzerindeki haczi kaldirtip mallarini satarak borcunu ödetecektim. Ben onunla resmiyette evlenseydim. O borç beni de etkileyecekti. Beni dolandirip kandirip gitti. Dünya mali önemli degil benim serefim önemlidir. Beni sevmiyorsa beni sevmedigini söyleyecekti. Bende onu zorla tutmazdim. Ona 40 günde 30 bin lira harcadim. Bu kadin dolandiricidir. Kimse dolandirilmasin. Beni kandirdi baskasini kandirmasin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile