Dinler Açiklamasi 'Özel Ugurlu Hastanesinde Tek Sorun Ruhsat Degil'

Dinler Açiklamasi 'Özel Ugurlu Hastanesinde Tek Sorun Ruhsat Degil'

Atlas Yapi Limited Sirketi Yönetim Kurulu Baskani Recep Dinler, uzun yillar açilamayan ve atil vaziyette kalan Özel Ugurlu Royal Hospital Hastanesindeki sorunun sadece ruhsat olmadigini, farkli hukuki sorunlarin da oldugunu kaydetti.

Atlas Yapi Limited Sirketi Yönetim Kurulu Baskani Recep Dinler, Özel Kastamonu Ugurlu Hastanesi’nin hastane binasi ve ruhsat satisina yönelik açiklamalarda bulundu. Uzun yillardir atil vaziyette kalan ve hastane binasi ile ruhsatinda yasanan hukuki sorunlar sebebiyle açilamayana Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi hakkinda bilgilendirmede bulunan Atlas Yapi Limited Sirketi Yönetim Kurulu Baskani Recep Dinler, “Kastamonu Icra Müdürlügü nün 2018-1 iflas dosyasi ile ihaleye çikardigi Ugurlu Royal Hospital Hastanesi binasi, arsasi ve bu hastaneye ait ruhsat satisi ile alakali ihale öncesi ve sonrasi, ‘bu is size yakisir, bu milli servetin faaliyete geçip Kastamonu halkina hizmet vermesine en yakin kisiler sizlersiniz, ihaleye girmemeniz sektörünüzü inkar etmek olur’ diyen basta dönemin Kastamonu Valisi Avni Çakir ve tüm devlet yetkililerine, tüm siyasi parti yetkililerine, tüm is adamlarina, sivil toplum örgütlerinin yetkililerine, duyarli tüm halkimiza, yine ihale öncesi ‘ihaleye girin ki katilim artsin ve rekabet olsun masadaki alacaklilara bedelleri ödensin’ diye tarafimiza moral veren, her zaman size destege hazirim diyen Sayin Uzman Dr. Atif Ugurlu Bey ve alacakla alakali olan tüm taraflara desteklerinden ötürü tesekkür ederim” dedi.

Tek sorunun ruhsat olmadigini vurgulayan Dinler, “Ihale bedelini yatirdigimizdan itibaren tapumuzu 1 yila yakin süre alamadigimizi, ihale sonucunu hazmedemeyenlerin bizlere her türlü destek olmalari gerekirken düsmanlik içerisinde olduklarini, terör örgütü sempatizanlari ve birçok haini de basimiza musallat ettiklerini Kastamonu halkinin bilmesini isterim. Tek derdi illegal islerle ugrasmak olan bu kisiler kendi beyanlari ile burayi hizmete açsinlar da görelim diye kamuoyunun duyacagi, görecegi sekilde beyanlarda bulunmuslardir. Kastamonu Belediyesi’ne ait sirketin elinde bulunan ruhsatin Ugurlu binasinin ayrilmaz parçasi oldugu dogrudur. Bizim için de Kastamonu için de bu ruhsat önemlidir, fakat tek sorun bu degildir. Bizimle ugrasan kisilerin ihaleye itiraz etmesinden dolayi aradan geçen sürede tapumuzu alamamamizdan dolayi finansa ulasimin zorlasmasi, tesviklerin kalkmasi, enflasyona bagli insaat maliyetleri, döviz kurundan kaynakli olusan cihaz temini isimizi zorlastirmistir. Tüm Türkiye’de 1 milyon nüfusun altindaki illerde özel hastaneler ve diyaliz merkezleri iflasin esigine gelmistir. Tüm zorluklara ragmen en hizli sekilde binamizi faaliyete geçirmek için elimizden geleni yapacagimizi bildirir tüm Kastamonu halkina tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile