'Dinliyoruz Tepebasi' Ile Vatandaslar Internet Üzerinden Görüs Ve Öneri Sunabiliyor

'Dinliyoruz Tepebasi' Ile Vatandaslar Internet Üzerinden Görüs Ve Öneri Sunabiliyor

Eskisehir’in Tepebasi Belediyesi, katilimcilik ilkesi dogrultusunda vatandaslardan gelen görüs ve önerileri internet sitesi üzerinden de kabul ediyor. “Dinliyoruz Tepebasi” baglantisina tiklayan Eskisehirliler, ilçeye dair her türlü konudaki fikirlerini belediye yetkililerine iletebiliyor.

Tepebasi Belediyesi, yönetim anlayisinda benimsedigi katilimcilik ilkesi dogrultusunda toplumsal katilimini destekleyen, Dinliyoruz Tepebasi Projesi’ni hayata geçirdi. Proje ile vatandaslar, hazirlanan dijital platformda çevrimiçi katilimla, mahallelerine iliskin fikirlerini sunmasi ve Tepebasi Belediyesi’nin kritik basari faktörleri olan iklim degisikliginden toplumsal cinsiyet esitligine, saglikli bireylerden sürdürülebilir sehir ve yasam alanlarina kadar her türlü konuda görüs ve önerilerini iletebiliyor. Vatandaslar projeye, Tepebasi Belediyesi’nin resmî internet sitesinde yer alan ’Dinliyoruz Tepebasi’ baglantisina tiklayarak katilabiliyor.

Belediye yetkilileri, ’Dinliyoruz Tepebasi’ sayfasi üzerinde vatandaslarin Tepebasi Belediyesi’ni degerlendirebilecekleri kisa bir anketin de erisime açildigini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile