Diri diri mezara gömdüler!

Diri diri mezara gömdüler!

İşkence yapıldıktan sonra, diri diri gömüldüğü mezardan tekmeler atarak kurtulmayı başaran liseli gencin, yaşadığı vahşetin nedeni kız meselesi çıktı. Bilekleri kırılan liselinin tedavisi sürerken,olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, 2 kişi de aranıyor.

 

KAYSERİ ' de , kaç ; ırılıp işkence edildikten sonra diri diri atıldığı mezardan ç ; ıkmayı başaran Osman Arslan ' ın ( 18 ) tedavisi sü ; rü ; rken , olayın faili oldukları iddiasıyla 2 kişi gö ; zaltına alındı . Ö ; lmesi iç ; in boş bir mezara koyup ü ; zeri kapatılan lise son sınıf ö ; ğrencisi Osman Arslan ' ın iki bileğinin de kırık olduğu ö ; ğrenildi .

Jandarma olayla ilgili olarak nakliyecilik yapan İsmail V . ( 22 ) ile aynı yaştaki Cü ; neyt S . ' yi gö ; zaltına aldı . Olaya karışan 2 kişi daha aranırken , İsmail V . , doktor kontrolü ; iç ; in getirildiği hastane ö ; nü ; nde Arslan ' ın yakınlarının tepkisiyle karşılaştı . İsmail V . , doktor kontrolü ; ardından adliyeye gö ; nderilirken , Cü ; neyt S . ise tutuksuz yargılanmak ü ; zere serbest bırakıldı . İsmail V . , ilk ifadesinde Osman Arslan ile kız yü ; zü ; nden tartıştıklarını ö ; ne sü ; rerken , Arslan ailesi ise ç ; ocuklarının bu kişiler tarafından kö ; tü ; işlerin iç ; ine ç ; ekilmek istendiğini ve bunu reddettiği iç ; in kaç ; ırılıp işkence yapıldıktan sonra mezara atıldığını sö ; yledi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile