Dışişleri: Türkiye, Hindistan'ın terörizmle mücadelesini destekliyor

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, terörizmle uzun yıllardır mücadele etmek zorunda kalan Türkiye'nin, Hindistan'ın terörizmle mücadelesini d

  Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada , terörizmle uzun yıllardır mücadele etmek zorunda kalan Türkiye ' nin , Hindistan ' ın terörizmle mücadelesini desteklediği bildirildi .

Hindistan ' ın Chhattisgarh eyaletine bağlı Narayanpur ' da 29 Haziran günün 26 güvenlik görevlisinin öldürüldüğü terörist saldırısı ile ilgili dışişleri bakanlığından bir açıklama yapıldı . Açıklamada şöyle denildi : " Hindistan ' ın Chhattisgarh eyaletine bağlı Narayanpur ' da 29 Haziran günü meydana gelen terörist saldırı üzüntü ve kaygıyla öğrenilmiştir . Alınan ilk bilgilere göre 26 güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği saldırıyı şiddetle kınıyoruz . Terörizmi insanlığa karşı bir suç olarak gören ve terörizmle uzun yıllardır mücadele etmek zorunda kalan Türkiye , Hindistan halkı ve hükümetinin acısını yürekten paylaşmakta ve Hindistan ' ın terörizmle mücadelesini desteklemektedir . Hayatlarını kaybedenlere rahmet , ailelerine başsağlığı , yaralılara ise acil şifa diliyoruz . "

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile