Diyabakır’Da Ağır Yaralanan Erdem Yıldız’In Ailesi Ankara’Ya Gitti

Diyarbakır‘ın Silvan İlçesi kırsalında arazi taraması sırasında terör örgütü PKK tarafından kurulan pusu sonucu ağır yaralanan Kars’ın Arpaçaylı Jandarma Uzman Onbaşı Erdem Yıldız’ın ailesi Ankara’ya gitti.

Arpaçay’a bağlı Kuyucuk Köyünde ikamet eden Yıldız ailesi çocuklarının GATA’da tedavi altına aldındığını öğrenir öğrenmez hemen Kars’tan ayrılarak Ankara’ya gitti.

Jandarma Uzman Onbaşı Erdem Yıldız’ın amcasının oğlu Sırrı Aktaş, ateşin düştüğü yeri yakıtığını belirterek, Türkiye’de ki bu kanın bir an önce durmasını istedi.

Aktaş; “Bütün Türkiye’nin başı sağ olsun. Acı hepimizin acısıdır. Bizim çocuğumuz değil bütün Türkiye’nin çocukları onlar. Yüreğimiz yanıyor. Dilerim bir daha böyle acılar yaşamayız. Erdem’in şuan yoğun bakımda olduğunu biliyoruz. Sağlık durumu hakkında başka bir bilgimiz yok. Görmek için Ankara’ya gidiyoruz” dedi.

DİYARBAKIR’DA AIR YARALANAN ERDEM YILDIZ 2 AY ÖNCE KARS’A İZİNE GELMİŞ

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde arazi taraması sırasaında 13 askerin şehit olduğu, 2’si ağır 7 askerin yaralanadığı olayda ağır yaralanan Jandarma Uzman Onbaşı Erdem Yıldız’ın 2 ay önce Kars’a izine geldiği öğrenildi.

Yaralı Jandarma Uzman Onbaşı Erdem Yıldız’ın annesi Bergüzar Yıldız, oğlunun 2 ay önce izine geldiğini, askerliğinin bitmesine de bir ay kaldığını ifade etti.

Jandarma Uzman Onbaşı Erdem Yıldız babasını da daha önce kaybetmiş. Erdem Yıldız 4 kardeşin en küçüğü. Öte yandan yaralı Uzman Onbaşı Erdem Yıldız’ın kardeşi Fırat Yıldız’ın ise bu hafta içerisinde askere gideceği öğrenildi.

Ankara’ya havayolu ile giden Yıldız ailesini Akyaka Kaymakamı Akif Bektaş ile İlçe Jandarma Alay Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bahadır Arslan yolcu etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile