Diyadin Kaymakami Karali, Pirali Köyü Ilkokulunu Ziyaret Etti

Diyadin Kaymakami Karali, Pirali Köyü Ilkokulunu Ziyaret Etti

Agri’nin Diyadin ilçesinde Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Mustafa Karali, Pirali Köyü Ilkokulunu ziyaret ederek, ögrencilere kitap ve kirtasiye malzemesi dagitti.

Diyadin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mustafa Karali, Pirali Köyü Ilkokulunu ziyaret ederek, ögrencilerle bir araya geldi. Ilçe Milli Egitim Müdürü Remzi Isik, Kizilay Sube Baskani Suat Özden ve Pirali Köy Muhtari Celal Bayram’in da eslik ettigi ziyarette, Karali, okula eklenen yeni iki sinifi yerinde inceledi. Karali, daha sonra siniflari gezen Karali, ögrencilerle sohbet ederek, onlara kitap ve kirtasiye malzemesi dagitti.

Ögrencilerin gelecek hayallerini dinleyen Karali, onlara ilerleyecekleri hedefe ulasmalari için kitap okumanin ve ders çalismanin öneminden bahsetti. Öte yandan Karali, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) tarafindan hazirlanan çölyak hastalari destek gida paketlerini de Atatürk ve Göl mahallelerinde yasayan iki aileye teslim etti. Her ay düzenli olarak yapilacak gida desteklerinin ilkini ailelere ulastiran Karali, ailelerle de sohbet ederek, onlara çesitli hediyeler verdi. Karali, çölyak hastalarinin unutulmadigini ve her zaman yanlarinda olduklarini ifade ederek, "Çölyak hastalarimiz için SYDV tarafindan hazirlanan gida paketlerini ailelerimize ulastirdik. Bu paketler, her ay düzenli olarak dagitilacak. Ailelerimizin saglikli ve mutlu olmalarini temenni ediyorum." diye konustu.

Ziyaretlere SYDV Müdürü Abdulhekim Adigüzel de katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile