Diyanet'ten şehit aileleri ve gazilere bayram yardımı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yurt dışındaki vatandaşların maddi katkıları ile toplanan yardım, şehit aileleri ve g

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yurt dışındaki vatandaşların maddi katkıları ile toplanan yardım, şehit aileleri ve gazilere dağıtıldı. Kurban Bayramı öncesi dağıtılan yardımlarla şehit yakınları ve gazilerin yüzü güldü.

İl Müftü Vekili Ali Gülden'in başkanlığında, Acıgöl Müftüsü Yaşar Bolat, Avanos Müftüsü A. Celalettin Altunkaya ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi'den oluşan heyet, şehit aileleri ve gaziler evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen maddi yardım ile Nevşehir Müftülüğü'nce hazırlanan gıda paketleri ve Kur'an-ı Kerim ailelere takdim edildi.

Nevşehir İl Müftü Vekili Ali Gülden, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yurt dışındaki vatandaşların katkılarıyla toplanan yardımlarla şehit yakınları ve gazilerin bir nebze de olsa bayram nedeniyle acılarını ve mutluluğunu paylaşmak istediklerini söyledi.

Gülden, yardımlar nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı ve yurt dışındaki vatandaşlara teşekkür etti.

Şehit ailelerinin unutulmasını istemediklerini kaydeden Şehit Aileleri Derneği Başkanı Çiftçi de yardımların kendilerine ulaşmasına vesile olanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile