Diyanet'ten Yaz Kampi

Diyanet'ten Yaz Kampi

Türkiye Diyanet Vakfi, burs destegi sagladigi üniversite ögrencilerinin egitimine, kisisel ve mesleki gelisimlerine katki sunmak amaciyla Samsun’un 19 Mayis ilçesi ’Nebiyan Doga ve Izcilik Kampi’nda yaz kamplari düzenledi.

25 farkli ülkeden ve 41 ayri ilden gelen ögrenciler, ‘Bilgi ve Irfanla Gelecege Yürüyoruz’ slogani ile düzenlenen kampta verilen seminerlerin yani sira balon çarpismasi, matrak, havali tüfek ve okçuluk gibi sportif faaliyetlerde de bulunuyor.

TDV Genel Müdür Yardimcisi Fatih Kayacan, “Gençlik ve Spor Bakanligimizin önemli kamp merkezlerinden olan Samsun Nebiyan’a, Türkiye Diyanet Vakfi üniversite gençligiyle bir araya geldik. ’Bilgi ve Irfanla Gelecege Yürüyoruz’ sloganiyla 25 farkli ülkeden, 41 vilayetimizden buraya gelen gençlerimizle hemhal olduk, onlarla dertlestik, sohbet ettik. Onlar Cuma gününe kadar belli bir program dahilinde kamplarini yapacaklar. Samsun Ondokuz Mayis Üniversitemizin Rektörü, Samsun Il Müftümüz ve Samsun’daki üniversiteden alanlarinda uzman hocalarimizla beraber hem egitim hem de doga kampini yapmis olacagiz. Türkiye Diyanet Vakfinin yaz boyunca da kamplari devam ediyor. Su an Ankara’da ‘Yazimda Kardeslik Var’ kampimiz devam ediyor. Agustos aynin basinda Istanbul’da hanim kardeslerimize, kiz ögrencilerimize yönelik kampimiz olacak, Ankara’da kampimiz olacak. Kis aylarinda yogun egitim süreçlerinde, yaz aylarinda da hem eglence hem bir sosyal ortam hem de güncel konular hayata dair konularla ilgili çok farkli, verimli bir ortamimiz oluyor. Ögrencilerimizin büyük bir bölümü ilahiyat fakültesi ögrencileri, üçte bir civarinda hukuk, tip fakültesi ve benzeri branslarda da katilan yavrularimiz var. Bu imkan için de Gençlik ve Spor Bakanlimiza da çok tesekkür ediyoruz" dedi.

Samsun yaz kampi 16-19 Temmuz tarihleri arasinda yapilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile