Diyarbakir'da 15 Temmuz Için Hazirlik Toplantisi Yapildi

Diyarbakir'da 15 Temmuz Için Hazirlik Toplantisi Yapildi

Yaklasan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesi Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu baskanliginda hazirlik toplantisi gerçeklestirildi.

Milli iradeye kastedilen, millî birlik ve dayanismanin sembolü olan 15 Temmuz günü öncesinde Diyarbakir’da yapilacak etkinliklerin ele alindigi hazirlik toplantisi yapildi. Vali Karaoglu’nun baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Il Emniyet Müdürü Sükrü Yaman, Il Jandarma Komutan Yardimcisi Albay Alper Çetinkaya, Baglar, Kayapinar, Sur ve Yenisehir Kaymakamlari ile Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu ve ilgililer katildi.

Toplantida 251 vatandasimizin sehit, 2 bin 196 vatandasimizin gazi oldugu 15 Temmuz’un 5. yil dönümü için hazirlanan program masaya yatirildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde sehit kabir ve ailelerini ziyaret, Ulu Camide sehitlerimiz için Hatm-i Serif, Keçi Burcunda sergi açilisi ve Keçi Burcundan Kursunlu Camiine kadar anma yürüyüsü ile çesitli etkinlikler planlaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile