Diyarbakir'da 2022 Yilinin Ilk Bebegi 'Muhammed Geylani' Oldu

Diyarbakir'da 2022 Yilinin Ilk Bebegi 'Muhammed Geylani' Oldu

Diyarbakir’da 2022 yilinin ilk dakikasinda dünyaya bebege Muhammed Geylani ismi verildi. Vali Yardimcisi Ömer Coskun yeni yilin ilk bebeginin annesini ve bebegi ziyaret ederek çeyrek altin hediye etti.

Diyarbakir’da 2022 yilinin ilk dakikasinda Gazi Yasargil Egitim Arastirma Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi’nde 4 çocuk annesi Nuriye Çelik bir erkek bebek dünyaya getirdi. 5’inci çocugun ismi Muhammed Geylani Çelik olan bebegi ve annesini Vali Yardimcisi Ömer Coskun, Gazi Yasargil Egitim Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Muhammed Asena ve beraberindekiler ziyaret etti.

Çeyrek altin hediye edildi

Bebegin annesine geçmis olsun dileklerinde bulunan ve bebek ile annenin saglik durumuna iliskin bilgi alan Vali Yardimcisi Coskun daha sonra çeyrek altin hediye etti.

“Iki mutluluk birden yasiyorum”

Anne Nuriye Çelik, dünyanin en güzel hediyesi oldugunu ve çekirdek ailenin yeni üyesi oldugunu belirtti.

Anne Çelik, "5. çocugum oldu. Herkesten Allah razi olsun. Iki mutluluk birlikte yasadik" dedi.



“Yillar yili bu artik bir gelenek oldu”

Vali Yardimci Coskun ise, dogum yapan hastalar ile bir arada olup onlari ziyaret ettiklerini belirterek, "Hastanemize bugün ziyaret gerçeklestirdik. Tabi yillar yili bu artik bir gelenek oldu. Yeni yilin ilk arifesinde dogan çocuklarimizin hem yeni yila girmenin heyecaniyla birlikte hastanede olmak her ikisini de birlikte kutlamak yine burada bulunuyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile