Mezopotamya Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Diyarbakir Kitap Fuari, 16 Aralik’ta kapilarini ziyaretçilere açmisti. En son 2019 yilinda düzenlenen Kitap Fuari’ni 175 bin 714 kisi ziyaret etmisti. Bu yil düzenlenen ve 24 Aralik’a kadar devam edecek olan Kitap Fuari’ni ilk 5 günde toplam 237 bin 768 kitapsever ziyaret etti.
Fuarin açilisinin yapildigi günden itibaren yogun bir ilgi gören fuara, 120 yayinevi ve 350 yazar katilim sagladi. Yazarlarin yaptigi söylesi, panel ve imza günü etkinligine kitapseverler yogun ilgi gösterdi. Fuari; Mardin, Batman, Sanliurfa gibi çevre illerdeki kitapseverler ve okul ile devlet okullarindaki ögrenciler, ögretmenleriyle birlikte ziyaret ediyor.
Diyarbakir'da 5 Günde 237 Bin Kisi Kitap Fuarini Ziyaret Etti
Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi (DTSO) ev sahipliginde düzenlenen Diyarbakir Kitap Fuari’ni 5 günde 237 bin 768 kisi ziyaret etti.



















