Diyarbakır'da banka soygunu

Diyarbakır'da banka soygunu

Diyarbakır'da bir banka şubesi maskeli ve silahlı 5 kişi tarafından soyuldu. Polis, araçla kaçan soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.

Diyarbakır'da bugün saat 16:30 sıralarında Bağlar Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan bankası şubesine giren silahlı 5 kişi "Bu bir soygundur" demesi üzerine ortalık karıştı. İçerde bulunan vatandaşların bir anda dışarı koşuşması nedeniyle bankaya giren silahlı soyguncular havaya ateş ederken, bankanın güvenlik görevlisinide uzun namlulu silahın dipçiği ile vurarak etkisiz hale getirdiler.

Güvenlik görevlisi İhsan Adıyamanlı olay yerinde kalp spazmı geçirirken soyguncular henüz miktarı belirlenemeyen parayı alarak kayıplara karıştılar. Vatandaşların verdikleri bilgilere göre soyguncuların 5 kişi olduğu ve 34 KVK 21 plakalı bir araca binerek uzaklaştıkları öğrenilirken, bankanın güvenlik kamerasınında olmadığı öğrenildi.

Olay sonrası olay yerine gelen ambulans kalp spazmı geçiren güvenlik görevlisi İhsan Adıyamanlı'yı hastaneye kaldırırlarken, olayla ilgili kent genelinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile