Diyarbakır'da bıçaklı saldırı

Diyarbakır'da bir restoranda konsomatris olarak çalışan Tülavi Kaya ( 39) sokak ortasında bıçaklandı.

Bir restoranda konsomastris olarak çalışan Tülavi Kaya, sokak ortasında Mehmet Topkaya tarfından 3 yerinden bıçaklandı. Kadını bıçakladıktan sonra kaçmak isteyen saldırgan, kendisini kapkaççı sanan vatandaşlar tarafından öldüresiye dövüldü.

Olay, Merkez Sur İlçesi İskender Paşa Mahallesi'nde bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Bir restoranda konsomatris olarak çalışan ve otelde kalan Tülavi Kaya, evli Mehmet Topkaya tarafından sokak ortasında 3 yerinden bıçaklandı. Olay sonra kaçmaya çalışan Mehmet Topkaya’yı kapkaççı sanan çevredekiler, yakalayarak linç etmek istedi. Cadde ortasında tekme tokat dövülen ve bayılan Mehmet Topkaya, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından vatandaşların elinden alınarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı.

PARASINI YİYİP AYRILMAK İSTEMİŞ

Yediği dayak yüzünden bilinci kapalı olduğu için ifadesi alınamayan Mehmet Topkaya’nın, konsomatris Tülavi Kaya’yı, parasını yedikten sonra kendisinden ayrılmak istediği için bıçakladığı öne sürüldü. Aşırı kan kaybeden Tülavi Kaya, ambulans gecikince polis aracıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Tülavi Kaya, yerde acılar içinde kıvranırken bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile