Diyarbakir'da Kurban Satis Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Diyarbakir'da Kurban Satis Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi vatandaslarin kurbanlik alimi ve kesimini saglikli bir sekilde yapmasi için kesim ve satis yerlerini belirledi.

Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi vatandaslarin kurban ibadetlerini steril bir ortamda gerçeklestirmelerini saglamak amaciyla hazirliklarini sürdürüyor.

Büyüksehir Belediyesi, kentteki kamu kurumlari ve ilçe belediyeleri ile yaptigi çalismalar sonucunda 4 merkez ilçede kurban satis ve kesim yerlerini belirledi.

Kurban kesim yerleri su noktalar olarak belirlendi:

Sur’da; Mardin yolunda yer alan Büyüksehir Belediyesi Canli Hayvan Borsasi, Kamer-Et Kombinasi ve Güler-Et Kombinasi, Yenisehir’de; Üç Kuyular TOKI semt pazari yeri, Kurdoglu Lojmanlari içindeki beton saha, Baglar’da; Beymir Et Entegre Tesisleri San. Ve Tic. A.S. Övündüler Mahallesi OSB 8. Sokak No: 29/1, 8. Anajet Hava Kuvvetleri Komutanligi oto yikama yeri, AS-ET Besi Çiftigi Övündüler Mahallesi OSB 5. Sokak No: 10/1, Kayapinar’da Sehir Stadyumu 1 Nolu Giris Otopark Alani, Urfa Yolu üzeri Emniyet Lojmanlari (Eski) Merkezi Isitma Sistem Binasi Yani.

Kurban satis yerleri, Büyüksehir Belediyesi Canli Hayvan Borsasi, Yesil Vadi (Çarikli) Mahallesi Besi Çiftlikleri, Sehitlik kömür tevzi sahasi, Yeniköy Mezarligi karsisi, Sehir Stadyumu karsisi Lales Bulvari.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile