Diyarbakir'da Süs Havuzuna Giren Çocuklar Olimpik Havuza Götürüldü

Diyarbakir'da Süs Havuzuna Giren Çocuklar Olimpik Havuza Götürüldü

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Baskanligi, Anzele suyunda yüzen çocuklari otobüsle olimpik havuzda yüzmeye götürdü.

Merkez Sur ilçesinde bulunan Anzele suyunda yüzen çocuklar, daire baskanligi tarafindan otobüsle Yenisehir ilçesinde bulunan Seyrantepe TOKI yüzme havuzuna götürdü. Çocuklar, kendilerine hediye edilen çanta, bone, gözlük ve sortlari alarak havuzda suyun keyfini çikartti.

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Baskani Ömer Bugday, gün içerisinde serinlemek için girdikleri Anzele suyundaki çocuklari güvenli ve kontrollü bir sekilde yüzmeleri için olimpik havuza getirdiklerini söyledi.

Çocuklari peyderpey getireceklerini belirten Bugday, "Çocuklarimiza gözlük, bone, sort ve bone hediye ettik. Günleri güzel geçti bize mutlu olduk. Anzele’deki bütün çocuklarimizi getirdik önümüzdeki süreçte de kiz çocuklarimizi getirecegiz” dedi.

Heyecanli bir sekilde yüzmeye gelen Meki Bahoz, olimpik havuzun Anzele’den daha güzel oldugunu ifade ederek, "Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Anzele Parki’ndan alip bizi buraya getirdi. Bize gözlük, sort ve bone verdiler. Tesekkür ediyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile