Gürpinar Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Salihoglu’nun daveti üzerine Gürpinar’a gelen ögretmen Yusuf Tümay ve ekibi, ilçe merkezine uzak olan köy okulu çocuklarina bot, mont, atki, bere ve eldiven dagitimi yapip çocuklarin yüzünü güldürdü. Milli Egitim Müdürü Salihoglu, sehirlerin ve ögretmenlerin birbirleriyle koordineli gönül baginin siklasmasi gerektigini, bu birlikteligin ülkenin dört bir yanina ulasilabilmesi adina çalisilmasi gerektigini vurguladi.
Bu tür ihtiyaç sahibi dezavantajli çocuklara ulasmayi görev edindigini, onlarin hayatina bir nebze de dokunabilmeyi katkida bulunmayi istedigini ifade eden Yusuf Tümay ögretmen ise her çocugun ülkenin, memleketin onur nisanesi olarak görev alacagini dile getirdi.
Diyarbakir'dan Van'a Uzanan Iyilik Köprüsü
Diyarbakir’dan Van’in Gürpinar ilçesindeki köy okullarina dostluk elini uzatan Yusuf ögretmen ve ekibi, Gürpinar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü katkilariyla 150 köy okulu ögrencisine kislik yardim desteginde bulundu.



















