Diyarbakir Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Diyarbakir Il Koordinasyon Kurulu 2. dönem toplantisi gerçeklestirildi.

Vali Münir Karaloglu baskanliginda, Yatirim Izleme Koordinasyon Baskanligi (YIKOB) toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Vali Yardimcisi Ömer Coskun, kaymakamlar ve kurum müdürleri katildi.

Toplantida konusan Karaloglu, il genelinde 807 projenin devam ettigini söyledi.

Yilin ikinci yarisinda projelere yönelik harcamalarin artacagini belirten Karaloglu, devam eden projeleri tamamlayip vatandasin hizmetine sunmak için mücadele verildigini kaydetti.

Karaloglu, tarim sektörüne 988 milyon liralik ödenek ayirdiklarini dile getirerek, amaçlarinin tarimsal sektörünü daha da canlandirarak çiftçilerin gelirlerini artirmak oldugunu bildirdi.

Son dönemde Diyarbakir'da huzur ve güven ortaminin hakim olduguna deginen Karaloglu, sunlari kaydetti:

"Diyarbakir'da güzel bir hava var. Allah'a hamdolsun bir huzur ortamimiz var. Her seyi yapacak pozitif bir atmosfer var. Her toplantida, her konusmamda ifade ediyorum, bu yakalamis oldugumuz huzur, güven ve sükun ortamini devam ettirirsek, Diyarbakir'in potansiyeli, Diyarbakir'i daha güçlü adimlarla gelecege tasiyacaktir. Diyarbakir hem sehir ekonomisi hem ülke ekonomisine verdigi katki olarak her geçen gün payini artiracaktir. Diyarbakir 40 senedir baskilaniyor. Gereksiz gündemlerle baskilaniyordu. Simdi Diyarbakir'in önü açildi."

Toplanti, Il Yatirim Takip Sistemi (ILYAS) üzerinden kurumlarin yatirimlara yönelik yaptigi sunumlarin ardindan sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile