Diyarbakir Sehir Hastanesi'nde Insaat Çalismalari Basladi

Diyarbakir Sehir Hastanesi'nde Insaat Çalismalari Basladi

Diyarbakir Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Vali Ali Ihsan Su, Kayapinar ilçesinde yapim çalismalarina baslanan 1000 yatak kapasiteli Diyarbakir Sehir Hastanesi proje alani ile Gazi Yasargil Egitim ve Arastirma Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Ek Binasi içerisinde açilan kliniklerde incelemelerde bulundu.

Vali Ali Ihsan Su, yapim çalismalarina baslanan 1000 yatakli Diyarbakir Sehir Hastanesi ile ilgili bilgi alip yerinde inceleme yapti. Vali Su, projenin tamamlandiginda Diyarbakir’in modern bir saglik kompleksine kavusacagini söyledi.



Diyarbakir Sehir Hastanesi’nin insaat çalismalarinin basladigini belirten Vali Su, "Burada bölgemiz ve ilimiz açisindan son derece önemli projeyi hayata geçirmeye basladik. 24 ay içerisinde projenin tamamlanmasini hedefliyoruz. Diyarbakir Sehir Hastanesi bölgemiz ve ilimiz açisindan son derece önemli saglik yatirimi” dedi.

Vali Su, daha sonra Gazi Yasargil Egitim ve Arastirma Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Ek Binasi içerisinde açilan kliniklerde incelemelerde bulundu.

Ziyareti esnasinda yeni açilan Hematoloji Onkoloji Klinigi ile Pediatrik Kvc (Kardiyo vasküler cerrahi) Klinigi’nde yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler alan Vali Su, hastanede tedavi gören hastalari ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerini iletti.

Vali Su’ya incelemeleri esnasinda Kayapinar Kaymakami Arif Karaman ile Il Saglik Müdürü Dr. Hakan Pamukçu ile yüklenici firma yetkilileri ve ilgili kurum yetkilileri de eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile