Diyarbakir Valisi Karaloglu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla muhtarlari kabul etti.

Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskani Nihat Nurbaki, Diyarbakir Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Demir ve temsilen 34 muhtarin katildigi görüsmede konusan Vali Karaloglu, muhtarligin önemine degindi.

Muhtarligin vatandasla devlet arasinda, vatandasla kurumlar arasinda köprü görevi gördügünü dile getiren Karaloglu, "Önemli olan demokratik sistemdeki halkanin en ucunda olan muhtarlarla devlet arasindaki iliskiyi, zinciri saglam tutmak. Bunun için mücadele ediyoruz." dedi.

Diyarbakir'in kaybettigi yillari geri almasi için ekip olarak gece gündüz çalistiklarini dile getiren Karaloglu, sunlari kaydetti:

"Elbette bu yolda en büyük yardimcimiz da muhtarlar olarak sizlersiniz. Insallah Diyarbakir'imizin bugünü, dünden daha iyi, yarini da bugünden daha iyi olacak. Bu yakalamis oldugumuz huzur ve güven ortamini sehrimizde devam ettirdigimiz müddetçe var olan sorunlari çözeriz. Diyarbakir'in çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Hepsini el ele vererek çözeriz."

Diyarbakir Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Demir ise Vali Karaloglu'na yürütülen hizmetlerle ilgili tesekkür ederek, muhtarlar adina çiçek takdim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile