Diyarbakırspor'da Yönetim Belirsizliği

-DİYARBAKIRSPOR'DA YÖNETİM BELİRSİZLİĞİ -SÜMER ÇETİN BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİMİN GÖREVİNE DEVAM EDİP ETMEYECEĞİNE İLİŞKİN BELİRSİZLİK, TARAFTARI ENDİŞ

-DİYARBAKIRSPOR'DA YÖNETİM BELİRSİZLİĞİ

-SÜMER ÇETİN BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİMİN GÖREVİNE 

DEVAM EDİP ETMEYECEĞİNE İLİŞKİN BELİRSİZLİK,

TARAFTARI ENDİŞELENDİRİYOR

DİYARBAKIR (A.A) - 23.05.2010 - Turkcell Süper Lig'i 27 puanla tamamlayarak Bank Asya 1. Lig'e düşen Diyarbakırspor'da Sümer Çetin başkanlığındaki yönetimin görevine devam edip etmeyeceğine ilişkin belirsizlik taraftarı endişelendiriyor.

Geçen yıl transfer sezonun kapanmasına 10 gün kala göreve gelen Çetin Sümer başkanlığındaki yönetim, takımın küme düşmesinin ardından biraraya gelmemesi, gelecek sezon ile ilgili yönetim sorununa neden oldu. Aralarından Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Oryıl ile Basın Sözcüsü Suat Önen'in de aralarında bulunduğu bazı yöneticilerin görevlerinden ayrılacağı bildirilirken, Başkan Çetin Sümer'in ay sonunda göreve devam edip etmeyeceğine ilişkin kararını ay sonunda açıklayacağı belirtildi.

Yönetimdeki belirsizliğin kendilerini kaygılandırdığını ifade eden taraftarlar ise bu sorunun kısa sürede çözümlenerek gelecek sezon ile ilgili hazırlıkların başlatılmasını istiyor.

Öte yandan, Diyarbakırspor'un futbolcu alacakları ve vergi borçları dahil toplam borcunun 15 milyon lira olduğu bildirilirken, Turkcell Süper Ligi'nde yer alan bazı takımların oynadıkları maçlarda başarılı performans gösteren Tazemeta ve Barış Ataş'ı kadrolarına katmak için menajerleriyle temasa geçtiği öğrenildi.

(ÖZ-MTE)

23.05.2010 16:40:37
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile