Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Asıl ki hayatımızın odak noktası artık dizilerse, başrollerdeki Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün de en çok konuştuğumuz isimler arasında.

  Hiç ; şü ; phe yok ki devir onların devri . Rol aldıkları diziler her ne kadar tatile girdi ya da bittiyse de onlar hâ ; lâ ; konuşulmaya devam ediyor . Biz de hem tü ; m yıl boyunca konuştuğumuz bu isimleri daha yakından tanıyalım hem de birbirleriyle olan yarışlarında hangisi bir adım ö ; nde bakalım istedik .

KENAN İMİRZALIOĞLU

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Esmer , sert ve yakışıklı . . . Has Tü ; rk erkeği

* 18 Haziran 1974 Ankara doğumlu . İkizler burcu . Boyu 1 . 90 cm .

* Ü ; ç ; kardeşin en kü ; ç ; ü ; ğü ; . Babası ç ; iftç ; i . 12 yaşına kadar Ü ; ç ; em Kö ; yü ; ' nde yaşadı . Ardından orta ve lise ö ; ğrenimi iç ; in Ankara ' ya teyzesinin yanına gitti . Yıldız Teknik Ü ; niversitesi Matematik Bö ; lü ; mü ; mezunu . 1997 Best Model of The World birincisi .

* Deli Yü ; rek dizisinde Miroğlu karakteriyle oyunculuğa geç ; ti .

* Rol aldığı &ldquo ; Yazı Tura&rdquo ; , &ldquo ; Son Osmanlı Yandım Ali&rdquo ; ve &ldquo ; Kabadayı&rdquo ; filmleriyle sinemada da &ldquo ; varım&rdquo ; dedi . Oyunuyla her zaman Kıvanç ; Tatlıtuğ ' dan daha fazla ö ; vgü ; aldı .

* Ezel dizisiyle ü ; nü ; nü ; n zirvesine tırmandı .

* Takım elbiseden hiç ; şaşmadı .

* Uzun boylu ve sert duruşuyla klasik jö ; n tarifinin karşılığı oldu .

* Ezel dizisinde kullandığı Shelby Cobra , Maserati Quattroporte ve Bentley Arnage T ile dikkat ç ; eken İmirzlıoğlu , gü ; nlü ; k hayatında Mercedes G500 ' e biniyor .

* Kadında samimiyet istiyor .

* Zeynep Tokuş ve ardından Zeynep Beşerler ' le aşk yaşadı . Şimdi kalbinin yeni Zeynep ' ini arıyor .

BEREN SAAT

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Masumiyetin ve şehvetin simgesi

* 26 Şubat 1984 Ankara doğumlu . Balık burcu .

Boyu 1 . 67 cm .

* TED Ankara Koleji mezunu . İşletme okurken Tü ; rkiye ' nin Yıldızları adlı programla oyunculuğa adım attı . Yıldızı Hatırla Sevgili dizisiyle parladı .

* Hızlı araba kullanmayı seviyor . Trafik polisine yakalanıp ceza yemişliği bile var .

* Ö ; nce bir deodorant markasının hemen ardından da bir cips firmasının reklamlarında rol aldı . Bu iki reklamdan 1 milyon

650 bin TL kazandığı sö ; yleniyor .

* Ç ; antasında her zaman taşıdıkları ; not aldığı kü ; ç ; ü ; k bir defter ve kalem ; makyaj malzemeleri ve vitaminleri .

* Eski sevgilisi Efe ' yi trafik kazasında kaybeden Saat , oyuncu Bü ; lent İnal ' dan sonra bir sü ; re Levent Semerci ' yle aşk yaşadı .

* Yeni sezonda &ldquo ; Fatmagü ; l ' ü ; n Suç ; u Ne?&rdquo ; filminin , dizi versiyonunda &ldquo ; Fatmagü ; l&rdquo ; rolü ; yle ekrana gelecek .

TUBA BÜ ; YÜ ; KÜ ; STÜ ; N

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Hanım hanımcık ideal Tü ; rk yıldızı

* 5 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu . Yengeç ; burcu . 1 . 73 cm . boyunda .

* Ailesinin tek kızı olan Bü ; yü ; kü ; stü ; n , İstanbul Ö ; zel Doğuş Okulları ' ndan ve Mimar Sinan Gü ; zel Sanatlar Ü ; niversitesi Sahne Dekorları ve Kostü ; m Tasarımı Bö ; lü ; mü ; ' nden mezun oldu . Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı .

* Ç ; emberimde Gü ; l Oya adlı dizisindeki Zarife rolü ; yle dikkat ç ; ektiyse de esas patlamayı başrolü ; nde olduğu Ihlamurlar Altında dizisiyle yaptı .

* Kendisini &ldquo ; Ç ; ok ç ; ekingen , oldukç ; a utangaç ; biriyim . Her şeyden ö ; nce işim geliyor . Bir de her şeyi deneme-yanılma yö ; ntemi ile yaşayan biriyim&rdquo ; diye anlatıyor .

* Fobisi ; kameralar ve fotoğraf makinesi . Ancak Vogue dergisi iç ; in yaptığı ç ; ekimle masum bir kızdan femme fatale bir kadına nasıl dö ; nü ; ştü ; ğü ; ne şahit olduk .

* Gö ; rü ; ntü ; yö ; netmeni Sami Saydan ' la bir ilişki yaşıyor .

KIVANÇ ; TATLITUĞ

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Avrupai yakışıklılığıyla fark yaratıyor

* 27 Ekim 1983 Adana doğumlu . Balık burcu . 1 . 90 cm . boyunda , 42 beden .

* Beş kardeşin en kü ; ç ; ü ; ğü ; . Adana ' da Ç ; ağ Koleji ' ni bitirdi . Şu an Kü ; ltü ; r Ü ; niversitesi Tiyatro Bö ; lü ; mü ; ' nde okuyor . Babasının ciddi bir kalp ameliyatı geç ; irmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana ' dan İstanbul ' a taşındı . Profesyonel olarak Ü ; lkerspor takımında basketbol oynadı ancak ; geç ; irdiği bir sakatlık sonucu mankenliğe yö ; neldi ve 2002 Best Model of The World birincisi oldu .

* Halen Kü ; ltü ; r Ü ; niversitesi İletişim Tasarım ve Sinema Bö ; lü ; mü ; ' nde tiyatro okuyor .

* Mankenlik yerine oyunculuğu tercih etti . Yıldızı Gü ; mü ; ş dizisinde canlandırdığı Halil karakteriyle parladı . Esas ç ; ıkışını Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlü ; l karakteriyle yaptı .

* Yurt dışındaki popü ; lerlik anlamında Kenan İmirzalıoğlu ' nun bir adım ö ; nü ; nde . Ö ; zellikle Orta Doğu ' da fırtınalar estiriyor ; Brad Pitt veya David Beckham diye anılıyor . Popü ; leritesi THY ' nin yeni yü ; zü ; olma imkanı da sağladı .

* Sarı saç ; ları , mavi gö ; zleri , kusursuz hatları ve masum ifadesiyle Tü ; rklerin alışık olmadığı bir jö ; n kavramı ç ; iziyor .

* Arabalara ç ; ok meraklı . Kullandığı İnfiniti marka jeep ' i travestilerle aynı karede gö ; rü ; ntü ; lenince hemen sattı . Şimdi Corvette kullanıyor .

* Grease mü ; zikalinde rol alarak farklı alanlarda da iddialı olduğunu kanıtladı .

* Azra Akın ve Meltem Cumbul ' la yaşadığı medyatik aşkların tersine İdil Fırat ' la gö ; zlerden uzak bir beraberlik yaşıyor . Yakında evlenmeyi dü ; şü ; ndü ; ğü ; sö ; yleniyor .


Vatan Bizim Kahve
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile