DOB 23 Nisan'ı Minik Dansçılarla Kutlayacak

DOB, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için minik dansçıların katılımıyla özel bir etkinlik gerçekleştirecek Etkinliğe başvurular, 31 Ocak'a kadar yapılacak.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce (DOB) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için minik dansçıların katılımıyla gerçekleştirilecek özel etkinliğe başvurular, 31 Ocak'a kadar yapılacak.

DOB, yurt dışı ve ülke genelindeki dans okullarından seçilecek çocukların katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlikle çocuklar, Ankara Devlet ve Opera Balesinden Baş Dansçı Bahri Gürcan koordinatörlüğünde, modern bale ve klasik bale eserlerini 22-23 Nisan'da Opera Sahnesinde görücüye çıkaracak.

Etkinliğe tüm bale ve dans kursları, bir perdelik ve 10 dakikalık modern dans veya klasik divertismanlarıyla 31 Ocak'a kadar başvurabilecek. Eserlerin bu tarihe kadar, DOB Genel Müdürlüğü'ne elden veya posta yoluyla ulaştırılması ve kullanacakları eserlerin DVD'sini katılım ve başvuru formuna eklemesi gerekiyor.

Eserlere ait müzik ve koreografi telif ücretleri ile şehir dışı ve yurt dışından geleceklerin ulaşım ve konaklama ücretleri kendilerine ait olacak. Detaylı bilgiler, katılım ve başvuru formuna 'www.dobgm.gov.tr' adresinden ulaşılabilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile