Doç. Dr. Ayas'a Yapilan Silahli Saldiri

Doç. Dr. Ayas'a Yapilan Silahli Saldiri

Eskisehir’de dün gece silahli saldiriya ugrayan Doç. Dr. Muhammet Bahadir Ayas’in tedavisi sürürken, MHP Il Baskanligi tarafindan konuyla ilgili açiklama yapildi.

Açiklamada, 14 Mayis seçimlerinde MHP Eskisehir 3. Sira Milletvekili Adayi olan Anadolu Üniversitesi Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Bahadir Ayas’a saldirinin adli bir vaka oldugu belirtildi. MHP Il Baskanliginin açiklamasinda, “28. Dönem milletvekili adayimiz Doç. Dr. Muhammed Bahadir Ayas bey, 1 Haziran 2023 tarihinde aksam saatlerinde evine giderken menfur bir saldiriya ugramistir. Sehir Hastanesinde tedavisi sürmekte olup herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadir. Olayin siyasi bir tarafi olmayip adli vakadir. Olayla ilgili güvenlik güçlerimiz gerekli sorusturmayi titizlikle yürütmektedir” denildi.

Doç. Dr. Muhammet Bahadir Ayas, dün aksam saatlerinde Tepebasi ilçesi Boyaciogullari Mahallesi’nde bulunan evine gittigi esnada Z.E.E. ve B.E. isimli 2 süphelinin silahli saldirisina ugramis ve bacagindan vurularak yaralanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile