Doç. Dr. Özgür Bolat Sivas'ta 'Mutlu Ve Basarili Çocuk Nasil Yetistirilir?' Semineri Ile Ailelerle Bulustu

Doç. Dr. Özgür Bolat Sivas'ta 'Mutlu Ve Basarili Çocuk Nasil Yetistirilir?' Semineri Ile Ailelerle Bulustu

Parentwiser Kurucusu-Egitim Bilimci Doç. Dr. Özgür Bolat, Medicana Egitim Grubu MBA Okullari Sivas Kampüsü’nde düzenlenen ‘ebeveyn okulu’ çerçevesinde Sivas’taki ailelerle ve egitimcilerle bir araya geldi. Bolat, “Mutlu ve Basarili Çocuk Nasil Yetistirilir?" konusunda verdigi seminerde ebeveynlerin bilinçli ve etkili ebeveynlik becerilerine vurgu yapti.

Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden biri ve ayni zamanda Parentwiser Kurucusu olan Doç. Dr. Özgür Bolat MBA Okullari Sivas Kampüsünde ailelerle ve egitimcilerle bir araya geldi. Sivas Valisi Dr. Yilmaz Simsek, Sivas Medicana Hastanesi ve MBA Okullari yöneticilerinin de katilim gösterdigi "Mutlu ve Basarili Çocuk Nasil Yetistirilir?" konusunda seminerde ebeveynlerin bilinçli ve etkili ebeveynlik becerilerine vurgu yapildi. Doç. Dr. Özgür Bolat, ögrenmenin bilimsel temellerine, basarili ve mutlu çocuklarin kendine özgün gelisimsel süreçlerinin önemine deginirken ayni zamanda ebeveynlere de hem kendilerini hem de çocuklarini çok daha iyi tanimasi ve onlarla saglikli iliskiler gelistirmelerini saglayan ipuçlarini paylasti.

Sivas’in böylesine degerli bir ebeveyn okuluna ev sahipligi yapmis olmasindan duydugu heyecani anlatan MBA Okullari Sivas Kampüsü Kampüs Müdürü Suat Demirer: "MBA Okullari okulu degil, egitimi konusan, liderligiyle egitimde yeniligin ve niteligin öncüsü olmaya devam edecek. Egitim bizim için büyük bir tutku ve egitim ekosistemimizdeki her paydasimizin bilimsel kanitlarla ögrenme yolculugumuza dahil olabilmesi için Türkiye’nin lider isimleriyle birlikte Sivas’ta egitimi dönüstürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile