Doğa Rutkay Gülmekten Sesim Kısıldı

Doğa Rutkay Gülmekten Sesim Kısıldı

ANS Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği, Kerim Barutçu’nun yönetmenliğini yaptığı “Patlak Sokaklar - GERZOMAT” sinema filmi oyuncuları absürd komedi türündeki filmle ilgili şu yorumları yaptı.

SELİN DEMİRATAR

Bugüne kadar yer aldığım projeler de hem ağladım hem ağlattım… Enteresan bir şekilde ya drama, ya duygusal ya aksiyon tarzında projeler denk geldi bana. Komedi tarzındaki bir projede hep olmayı istiyordum. Dileğim oldu… Bu projede de o kadar çok güldüm ki, içinde yer aldığım için çok mutluyum… Ve bu kez izleyiciyi ağlatmadığım için ayrıca mutluyum diyebilirim.

DOĞA RUTKAY

Karakteri kafamda tasarlarken bile eğlenmeye başladığım bir proje oldu… Çatlak bir profesörü oynamak ona can vermek çok keyifli oldu. Mary Jane bir bilim insanı olduğu için pasaklı, dağınık bir bilim adamı olarak tasarladım. Ben izlerken gülmekten sesim kısıldı, çok güldüm ve eğlendim.

BÜLENT SERTTAŞ

Türkiye 'miz genç nüfus çoğunluklu bir ülke… bizde gençler olarak :) katkıda bulunduk. İzleyicinin çok eğleneceği bir filmde rol aldım bir Nato genaralini canlandırıyorum makam aracım motorsiklet J ben izlerken gülmekten gözlerimden yaş geldi projeye çok inanıyorum 7 den 70 e herkesin izleyip keyif alacağı bir film oldu. İyi bir seyir olacağına inanıyorum.


KUBİLAY TUNCER

Vizyona girmeden film internette çok ilgi gördü bunun bir memnuniyeti oldu benim için….BatesMotelPro ekibini daha önce videolarını izlemiştim ve onlarla çalışmak çok keyifliydi.Gerzomat diyorum başka bir şey demiyorumJ


BATESMOTELPRO

Yaklaşık 7 yıl önce başlayan serüvenimizde bugün hayalimiz olan sinema filmini gerçekleştirmekten dolayı çok memnunuz. Aldığımız tepkiler bizi çok memnun ediyor. Filmi seyirciyle izlemek ve onların eğlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Çok heyecanlıyız… Ans hayalimizi gerçekleştirmemizde destek olduğu için çok teşekkür ediyoruz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile