Doga Tutkunlarinin Vazgeçilmez Adresi Açiklamasi Gölcük Tabiat Parki

Doga Tutkunlarinin Vazgeçilmez Adresi Açiklamasi Gölcük Tabiat Parki

Bolu’nun dogal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parki, her mevsim oldugu gibi, kis aylarinda da doga tutkunlarina essiz manzaralar sunuyor. Doga ile bas basa kalmak isteyenlerin ugrak noktasi olan park, her mevsim ziyaretçi akinina ugruyor.

Kent merkezine 15 kilometre uzaklikta bulunan Gölcük Tabiat Parki, dört mevsim bir baska güzellige bürünüyor. Her yil binlerce yerli ve yabanci turistlerin ugrak noktasi olan park, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor. Gölcük’te doganin tadini çikaran vatandaslar göl çevresine yürüyüs yaparak, bol bol hatira fotografi çektiriyor.

Evlilik yil dönümünü kutlamak için Usak’tan Gölcük Tabiat Parki’na gelen Irfan Sari, "Usak’tan yil dönümümüzü kutlamaya geldik. Esimle Gölcük’te tanismistik" dedi.

Esi Irfan Sari’nin kendisine Gölcük Tabiat Parki’nda evlenme teklifi ettigini söyleyen Asli Nur Sari, "O zaman burada nilüferler vardi. Nilüferlerin üstünde bir evlilik teklifi olmustu. Yine nilüferler olmasa da biz yildönümümüzü kutlayalim dedik" diye konustu.

Babasi ile Gölcük’e gelen 10 yasindaki Ayse Erva Bakir ise "Babam bizi Gölcük’e getirdi. Kar var diye geldik ama kar yokmus. Bir dahaki sefere kar olunca gelecegiz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile