Doğaka 41. Yönetim Kurulu Toplantısı Yayladağı'nda Yapıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 41. Yönetim Kurulu Toplantısı Yayladağı ilçesinde yapıldı.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, DOĞAKA'nın bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşların mesleki kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla uygulanan Teknik Destek Programına Hatay ilinden 176, Kahramanmaraş'tan 53 ve Osmaniye'den de 11 olmak üzere toplam 240 başvurunun alındığını kaydetti.

Lekesiz, toplantıda alınacak karar ile başarılı projelerin uygulanmaya başlayacağını belirtti.

Toplantının her ay farklı bir ilde yapıldığını hatırlatan Lekesiz, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan gelen misafirleri Türkiye'nin en güney ilçesi Yayladağı ilçesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Toplantının ardından Vali Lekesiz ile Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat ve Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'yı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Yayladağı Gümrük Kapısı'na geçen heyete Kaymakam Polat tarafından kapıyla ilgili bilgiler verildi.

Heyet daha sonra, ilçe çarşısında dolaşarak esnafla sohbet etti ve ardından Kasımbey Camisini ziyaret etti.

Ziyarete, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye valilerinin yanı sıra Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık da eşlik etti.

Muhabir: Erdal Türkoğlu

Yayıncı: İsmihan Özgüven
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile