Dogal Güzelligiyle Mest Eden Akgöl, Kampçilarin Ugrak Noktasi Haline Geldi

Dogal Güzelligiyle Mest Eden Akgöl, Kampçilarin Ugrak Noktasi Haline Geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi ile Sinop sinirinda yer alan Akgöl, kampçilarin ugrak noktasi haline geldi. Ankara’dan bölgeye kamp yapmaya gelen gençler, dogal güzellik karsisinda hayran kaldiklarini belirtti.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi ile Sinop’un Ayancik ilçesi sinirlarinda yer alan Akgöl ve Akgöl Yaylasi, kamp tutkunlarina essiz bir tatil firsati sunuyor. Etrafi köknar ormanlariyla çevrili olan ormanlardan akan iki farkli çayin birlesmesiyle olusan göl, ziyaretçilerini mest ediyor. Bakanlar Kurulunun 1991 yilindaki karariyla Akgöl Yaylasi olarak adlandirilan bölge, kamp yapmak isteyenlere essiz bir tatil imkani sunuyor. Ankara’dan kamp yapmak için bölgeye gelen 6 genç, karsilastiklari dogal güzellik karsisinda hayran kaldiklarini ifade etti.

Daha önce de bölgeye kamp yapmaya geldigini ifade eden Süleyman Kulaksiz, "Geçen yil 3 kisi gelmis ve burayi çok begenmistik. Arkadaslara söyledim, onlar da ’hadi gidelim’ dediler ve çadirlarimizi alip buraya geldik. Çadirlarimizi kurduk ve dogayla bas basa, gölün ve ormanlarin temiz havasiyla hafta sonumuzu geçiriyoruz. Geceleri yabani hayvan, kus ve kurbaga sesleri arasinda uyumaya çalisiyoruz. Ates yaktigimiz için herhangi bir korkumuz olmuyor. Çok eglenceli geçiyor" dedi.

Bölgede bulunan Hanönü Belediye Baskani Serkan Uçar da Akgöl’deki kampçilari ziyaret ederek, hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile