Doğan Hakyemez: Ligin ilk 4 haftasında alacağız sonuçlar çok önemli

Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, ligin ilk 4 haftasında alacakları sonuçların çok önemli olduğunu söyledi.

Hakye

Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, ligin ilk 4 haftasında alacakları sonuçların çok önemli olduğunu söyledi.

Hakyemez, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Basın Sözcüsü Ertuğrul Doğan ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında takımın son durumuna ilişkin açıklamalar yaptı.

Asbaşkan Kafkas, Trabzonspor'u başarıya ulaştırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yeni oluşturulan bir kadroyla sezona başladıklarını belirten Kafkas, "Taraftarlarımızın da takıma ilgisi oldukça iyi. Satışa çıkardığımız 380 kombine kartın 186'sı satıldı. Yeni sezonda sporseverlere keyifli müsabakalar izlettirmek istiyoruz." dedi.

Genel Direktör Hakyemez de ligin ilk 4 haftasında alacakları sonuçların çok önemli olduğunu vurguladı.

Hazırlık döneminde birçok oyuncunun sakatlık yaşadığını kaydeden Hakyemez, "Kaptanımız Jamison, Wright, Hadi ve Caner gibi oyuncularımız sakatlıklar sebebiyle aramızda olamadı. Bu nedenle hazırlık maçlarında istenmeyen sonuçlar aldık. Sonrasında katıldığımız Türkiye Kupası'nda Tofaş'ı yenebilirdik ama olmadı. Fenerbahçe'ye mağlup olduk. Son müsabakada ise Bornova Belediyesi'ni yenerek finallere katılmaya hak kazandık." dedi.

Şimdi ise lige konsantre olmaya çalıştıklarını ifade eden Hakyemez, iyi bir takıma sahip olduklarını ve istenen sonuçların kısa sürede geleceğine inandığını dile getirdi.

Evren Büker'in takımdan ayrılmasına da değinen Hakyemez, "Evren'in sistemimizde önemli bir yer tutacağına inanıyorduk. Kendisine 800 bin TL ödemeyi uygun bulduk. Ardından iki sayı kralı Obasohan ve Wright'ı transfer ettik. Milli takım kampı sonrası Denizli'de aramıza katılan Evren, Antalya'da oyuncularla ve teknik heyetle birlikte şakalaşıp gülerken, birden fesih belgesi elimize ulaştı. Ayrılmasına sebep olarak da 40 bin TL ödemeyi geciktirmemizi gösterdi. Her kulüpte dönem dönem benzer gecikmeler yaşanabilir. Ama o ayrılmayı seçti. İşin garip tarafı bizden aldığı 110 bin TL'yi de göndermedi." ifadelerini kullandı.

Hakyemez, Evren'in geri ödeme yapmaması halinde yasal yollara başvuracaklarının altını çizdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile