Doğan: Şifa Hastanesi 230 Çalışanı İle Yozgat Ekonomisine Önemli Katkı Sağladı

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, ilde 8 yıldır sağlık alanında 230 çalışanları ile en iyi hizmeti verdiklerini belirterek, hastanenin 230 çalışanı ile Yozgat ekonomisine önemli katkı sağladığını söyledi.

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Başhekim Hulusi Söğütlü, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Nazmiye Şentürk, KBB Uzmanı Dr.Erdal Cahit Topçu ve Hastane Müdürü Betül Civelek’inde katıldığı basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Doğan, Son günlerde Yozgat kamuoyunda hastaneyle ilgili yanlış ve olumsuz dedikoduların yapıldığını buna açıklık getirmek için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti.

Doğan, "Hastanemizin hizmete açılmasıyla ilimizde sağlıkta daha kaliteli hizmet verilmeye başladı.

Sağlık alanının yanı sıra 230 çalışanımızla ekonomik anlamda ilimize katkı sağlamaktayız. Son günlerde kamuoyunda bizleri ve çalışanlarımızı da rahatsız edici yanlış söylemlere açıklık getirmek istiyorum. Burası dün olduğu gibi bundan Sonrada var olmaya devam edecek. Kapandı, ya da kapanacak gibi söylemler Son derece yanlış ifadelerdir. Temizlikçisinden tutunda başhekimine kadar toplam 230 çalışanımızla bizler büyük bir aileyiz. Tek hedefimiz insanımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır." diye konuştu.

Hastane Başhekimi Dr Hulusi Söğütlü’de hastanenin fiziki ve genel durumu hakkında bilgi verdi. Söğütlü, "Yozgat’a geleli burada göreve başlayalı kısa bir süre oldu. Fakat bu kısa sürede şehri ve hastanemizi çok beğendim. Hastanemizi fiziki ve genel durumu bakımından Son derece gelişmiş buldum. Önümüzdeki günler içerisinde yoğun bakım ünitemizi hizmete açacağız. 3 basamak olan 8 yataklı erişkin ve 4 yataklı da yeni doğan yoğun bakımımızı hizmete açarak ilimizde büyük bir eksikliği de gidereceğiz. Biz halkımıza en iyi şekilde sağlık alanında hizmet vermek istiyoruz. Yozgat’ta devlet hastanesi, kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ve üniversite hastanesi ile birlikte hizmet veriyoruz. Biz özel olduğumuz için vatandaşlarımızın beklentileri de farklı olabilir. Önemli olan bu beklenti ve talepleri en iyi şekilde karşılamaktır. Hastanemize merkez dışından uzak ilçelerden gelen vatandaşlarımızın ilgisi de kaliteli sağlık hizmeti verildiğinin göstergesi olarak değerlendirebiliriz.” şeklinde konuştu.

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Nazmiye Şentürk ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, “Bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kendi sağlıkları ilgili gerekli bilgiye sahip olmalarını istiyorum ayrıca kadın doğumla ilgili sağlık tarama testini yaptırmalarını istiyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile