Doğan Ürgüp'ten Siyasi Parti İl Başkanlarına Ziyaret

Doğan Ürgüp'ten Siyasi Parti İl Başkanlarına Ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, siyasi parti il başkanlarına yaptığı ziyaretlerde gündemdeki gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, CHP, MHP, Saadet Partisi, Has Parti ve Türkiye Partisi'ni ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Dursun Coşar'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ziyaret sebebinin Sivas Belediyesi'ne yapılan operasyonla ilgili olduğunu söyledi. Saadet Partisi İl Başkanı Dursun Coşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün bizlere verdiği bilgilerden ötürü teşekkür ediyoruz. ' şeklinde konuştu. Daha sonra Has Parti İl Başkanı Halil İbrahim Karademir'i ziyaret eden Başkan Ürgüp, 'Sivas'ımız hakkında belediyemiz ne yapıyor neler yapmalıdır? Yaşadığımız durum hali hazırdadır. Bunları değerli il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, parti teşkilatlarıyla paylaşmak için buradayız ' ifadelerini kullandı.

Has Parti İl Başkanı Halil İbrahim Karademir, 'Sivas'ın sorunları konuşacağız, hepimiz Sivas'ta yaşıyoruz, Sivas hepimizin iyi olduğu zaman iyi bir Sivas'ta yaşayacağız. Biz her zaman belediyemizin ve belediye başkanımızın yanında olacağız. Eksik yapılan işleri biz kendisine ifade edeceğiz ' diye konuştu. Türkiye Partisi İl Başkanı Ahmet Kuzu'yu ziyaret eden Ürgüp, son bir haftada sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, 'Son bir haftada yaşadığımız bir takım sıkıntılar oldu. İşte Sivas'ta geçmişteki sıkıntıların yaşanmaması için tedbirleri şimdiden almak gerekiyor. Bayındırlık Bakanlığı'yla ilgili Bayındırlık Müdürlüğü ve müteahhitlikle yapılan o günkü operasyon Sivas'ı ciddi bakımdan sıkıntıya sokmuştur. Şu anda kurul irtibatlı üzerinde gizlilik olduğu için çok detaya girmiyoruz. Bir süreci bir şekilde belediyemizde yaşıyor. Bir kısım arkadaşlarımız şu anda proje ihalesinden dolayı tutuklanmış durumdalar. Bu konuda sizleri de bilgilendirmek maksadıyla bugün burada bulunmaktayız. Birkaç ihaleyi iptal etmek mecburiyetinde kaldık. Çünkü komisyon üyelerinin bir kısmı tutuklu ' şeklinde konuştu. Türkiye Partisi İl Başkanı Ahmet Kuzu, 'Tabi ki bu üzücü tutuklamalardan sonra bizim söyleyeceğimiz en önemli unsur, suç işlenmişse cezası verilir ama en uzun tutukluluk sürelerinin azalmasıdır. Yani varsa eğer bir sıkıntı, bunun 2 yıl, 3 yıl içinde değil de bir an evvel çözüme kavuşmasıdır. Bu bizim birinci öncelikle önem verdiğimiz konudur ' dedi.

CHP VE MHP'YE ZİYARETLER

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, CHP ve MHP İl başkanlarını da ziyaret etti. MHP İl Başkanı Dr. Kürşat Ergün'ü ziyaret eden Ürgüp, 'Sivas gündemiyle ilgili siyasi parti il başkanlarımızı ve yönetimini bilgilendirmek, fikir tahsisinde bulunmak üzere ziyaretlerimiz devam ediyor. İnşallah gelişen süreçte içinde bulunmuş olduğumuz hadiseler memleketin gelecekteki iki yılı, özellikle mahalli seçimler ne şekilde yürüyecek, nasıl yürümesi lazım? Bize göre kısmını biz anlatırız sizinde fikirlerinizi severek dinleriz ' dedi. MHP İl Başkanı Ergün ise, 'Geçirdiğimiz zor kış şartlarında ve özellikle Sivas'ın diğer konularında çalışmalarınızı takip ediyoruz ' diye konuştu.CHP İl Başkanı Cahit Korkut'u da ziyaret eden Ürgüp, gündemdeki konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile