Dogancilar Yangini Kontrol Altina Alindi

Dogancilar Yangini Kontrol Altina Alindi

Izmir Buca’nin Dogancilar Mahallesi’ndeki ormanlik alanda gece geç saatlerde çikan yangin büyük oranda kontrol altina alindi. Olay yerinde sabahlayan Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç, tüm hemsehrilerine geçmis olsun dileklerini iletti.

Dogancilar Mahallesi’nde gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Rüzgârin da etkisiyle kisa sürede büyüyen yangin yöre halkinda panige neden oldu. Ihbar üzerine bölgeye giden Izmir Orman Bölge Müdürlügü, Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ve BUCAKUT ekiplerinin çalismalari sonrasinda yangin kontrol altina alindi.

BUCAKUT ekibiyle sabah saatlerine kadar olay yerinde kalan Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç, söndürme çalismalarina katilan ekiplerin canla basla çalistiklarini söyledi.

Rüzgâr nedeniyle ekiplerin büyük zorluk yasadiklarini da ifade eden Baskan Erhan Kiliç, “Tüm hemsehrilerime geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Bir yangin sadece bulundugu yeri degil, hepimizin içini de yakiyor. Kentimizin akcigerleri konumundaki köyler bölgemizde gece yasanan yangin hepimizi çok üzdü. Tesellimiz en az zararla atlatmis olmamiz. Umarim tekrarinin yasanmamasi için herkes çok daha duyarli olur” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile