Doğanlar Holding’den Eğitime 6 Milyon Destek

Doğanlar Holding’den Eğitime 6 Milyon Destek

Doğanlar Holding Başkan yardımcısı Şadan Doğan, Çanakkale’nin Biga ilçesinde yapımı devam eden sosyal sorumluluk projeleri yerinde inceledi.

Doğanlar Holding sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu olan Başkan yardımcısı Şadan Doğan İnşaatı süren iki tesisi Basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Her iki eğitim tesisinin de 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında hizmete sunulacağını belirten Doğan, “Annemizin adını taşıyan Ayşe Doğan kız Teknik ve Meslek 2.700 metrekare kulanım alanı sahip ve 2.5 milyon liraya mal olacak. Biga 'nın bu köklü eğitim kurumu 18 derslik ve atölyeleri ile modern bir yapıya kavuşacak. Babamızın adına yaptırdığımız Ali Doğan Öğrenci yurdu 4,500 m2 olarak inşaatı devam ediyor. Yurt için şu ana kadar 3 milyon lira ödedik. Ayrıca benim kendi adıma Hamdibey İlkokulu yanında yaptıracağım Anaokulu ile birlikte 2013 yılında eğitim kurumu yapımı için toplam 6 milyon lira destek sağlamış olacağız. İnşaatı tamamlanan eğitim kurumlarının bu yılın Ağustos ayında Milli Eğitim Bakanlığı 'na bağış olarak teslim edeceğiz” dedi.

Biga 'da bugüne kadar sosyal sorumluluk projeler çerçevesinde yaptığı yardım ve bağışlar 10 milyon liraya ulaşan Doğanlar Ailesi, Baba Ali Doğan adına daha önce bir cami Anne Ayşe Doğan adına 25 kütüphane ve bir çok çeşme yaptırmıştı. Doğanlar Holding Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, “Her şeyden önce biz Bigalı bir Aileyiz.Doğtaş başta olmak üzere yatırımlarımızın önemli bölümü Biga 'da. Annemiz burada, rahmetli Babamızın mezarı burada. Biga 'dan doğduk diyoruz. Sosyal sorumluluk bütçemizi öncelikle kendi memleketimize Biga 'mıza yatırım yapacak biçimde planlıyoruz” diye konuştu.

Doğan ayrıca kendi adına yaptıracağı Hamdibey İlkokullu içinde yer alacak anaokulu için Biga Belediyesi 'nin izin verildiği anda inşaata başlanacağını belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile