Dogansehir Belediyesi'nin Üst Ve Alt Yapi Çalismalari Sürüyor

Dogansehir Belediyesi'nin Üst Ve Alt Yapi Çalismalari Sürüyor

Dogansehir Belediyesi ekipleri, ilçeyi daha yasanabilir ve düzenli bir yer haline getirmek amaciyla yogun bir sekilde çalisiyor.

Dogansehir Belediyesi ekipleri, merkezde ve kirsal mahallelerde ot biçme, mezarlik bakim ve temizligi, asfalt yama, kilitli tas ve arazi yol çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Fen isleri ve Temizlik Isleri Ekipleri, tarafindan yapilan çalismalar ile ilçenin çehresini yenilemek için çalismalarini sürdürüyor. Bu bölgelerde yapilan çalismalar, mahalle sakinleri tarafindan memnuniyetle karsilaniyor.

Yapilan çalismalar ile ilgili açiklamalarda bulunan Dogansehir Belediye Baskani Mehmet Bayram, ilçe merkezi ve kirsal mahallelerde çalismalara araliksiz devam ettiklerini belirterek, “Vatandaslarimizdan gelen talep ve istekler dogrultusunda program dahilinde ekiplerimiz ile her zaman sahadayiz. Arazi ve yayla yollarimizi yaparak, Asfalt yama ve kilitli tas çalismalari, mezarlik bakim ve temizligi ile vatandaslarimizin yaninda oluyoruz. Amacimiz, vatandaslarimizin güvenli ve konforlu bir ulasim imkanina sahip olmalarini saglamaktir. Büyük bir özveri ile yeniden Dogansehir için çalismalarimiz tüm hiziyla devam edecektir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile