Dogansehir Istisare Toplantisi Yapildi

Dogansehir Istisare Toplantisi Yapildi

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’in baskanliginda, 2023 yilinda ilçelere yapilacak olan yatirim ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaslarin katilimi ile düzenlenen istisare toplantilarina devam ediliyor.

Bu toplantilar çerçevesinde son olarak Dogansehir ilçesi degerlendirme istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Düzenlenen toplantida 2023 yili yatirim programi görüsüldü.

Toplantiya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’in yani sira Dogansehir Kaymakami Mehmet Kiliç, Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert, AK Parti Dogansehir Ilçe Baskani Murat Kavuncuoglu, meclis üyeleri, Genel Sekreter yardimcilari ve daire baskanlari katildi.



“Sorunumuz kalmadi”

2019’dan bu yana Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Dogansehir ilçesine yapilan hizmetler neticesinde, ilçedeki sorun ve eksikliklerin giderildiginden bahseden AK Parti Dogansehir Ilçe Baskani Murat Kavuncuoglu, “2019 yilindan bu yana Selahattin Baskanim ilçemize çok güzel yatirimlar yapti. Göreve geldiginde, ‘kanalizasyonsuz, susuz, asfaltsiz hiçbir yer kalmayacak’ dedi ve hakikaten de dedigi bütün yatirimlari gerçeklestirdi. Selahattin Baskanim, göreve gelmeden önce mahalleleri ziyaret ettigimizde vatandaslar tarafindan altyapi çalismalari konusunda elestiriler aliyorduk. Su anda mahallelerimizi gezdigimizde böyle bir sorunun kalmadigina sahit oluyoruz. Ilçemize yapilan hizmetler Selahattin Baskanim ve ekibinin gayretleriyle oldu. MASKI Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e de tesekkür ederim, altyapi çalismalarini titizlikle sürdürdükleri gibi çalismalar hakkinda bizleri bilgilendiriyorlar. Bizlerde yapilan çalismalari vatandaslarimiza anlatabiliyoruz. Düzenlenen bu toplantinin ilçemize hayirlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.



“Ilçemize güzel hizmetler verildi”

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ve ekibine tesekkürlerini sunan Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, “Büyüksehir Belediyesi tarafindan ilçemize güzel hizmetler verildi.

Dogansehir’de ne zaman bir eksiklik olursa Büyüksehir Belediyesi daire baskanlarina ulastik ve her zamanda bizlere gereken ilgi ve alakayi gösterdiler. Dogansehir’imize yapilan hizmetlerden dolayi basta Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a ve ekibine sahsim, hemserilerim adina tesekkür ederim” seklinde konustu.

“Baskanimiz ilçemize her türlü destegi verdi”

Dogansehir ilçesine Büyüksehir Belediyesinin önemli ölçüde destek verdiginin altini çizen Dogansehir Kaymakami Mehmet Kiliç, “Dogansehir ilçesinde 15 aydir görev yapiyorum. Bu süreç boyunca Selahattin Gürkan Baskanim ve ekibi ilçemize her türlü destegi verdi. Destekleriniz için sizlere çok tesekkür ediyorum. 2023 yilinda da Dogansehir’imizde olan eksiklikleri sizlerle beraber tamamlamis oluruz. Yapilan çalismalarin ilçemize hayirli olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Çalismalarimizin takdir edilmesi bizleri memnun etmektedir”

2023 yilinda Cumhuriyetin 100. yilina yakisir çalismalarin yapilacagini vurgulayan Baskan Gürkan, “Malatya Büyüksehir Belediyesi olarak yaptigimiz çalismalarin kaymakamimiz, belediye baskanimiz, ilçe baskanimiz ve meclis üyelerimiz tarafindan takdir edilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. ‘Marifet iltifata tabidir, müsterisi olmayan mal zayidir’ derler. Bu anlamda yol, altyapi, üst yapi, çevre düzenlemesi, kültürel ve sosyal isler noktasinda büyük mesafeler kat ettik. Dogansehir’imizde de asfaltsiz yolun, kanalizasyonsuz yerin kalmadigini, aritma tesisinin, çevre ve meydan düzenlemesinin, sportif faaliyetlerin yürütüldügü alanlarin yapildigini görüyoruz. Tabii gerçeklestirdigimiz çalismalar sadece Dogansehir ilçemiz için degil 13 ilçemiz içinde geçerlidir. Ayrica Dogansehir ilçemizde kültürel mirasimizin korunmasi ve ayaga kaldirilmasi noktasinda da Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligimiz yogun bir çalisma içerisindedir. Kültürel miraslarimizin ayaga kalmasinin hemen hemen büyük bir bölümü bizim zamanimizda gerçeklesmistir. Çalismalarimizin Dogansehir’imize ve Malatya’miza hayirlar getirmesini temenni ediyorum. 2023 yili yatirim programimizda da ilçemizde varsa eksikliklerin giderilmesi adina böyle bir toplanti düzenliyoruz. Öncelikle bu çalismalarin Dogansehir ilçemize ve Malatya’miza hayirli olmasini temenni ediyorum. Biz Cumhuriyetimizin Yeni Yüz Yilinda da çalismalarimiza en güzel sekilde devam edecegiz. Hakikatten de devasa hizmetler yapiliyor. 2023 yilinda 3 milyon 300 bin metrekare alana sahip Beydagi Tabiat Parki, 300 bin metrekarelik Yüzüncü Yil Parki, Dünya Kayisi ve Ticaret Merkezinin, Özel Harekat Merkezinin, Yimpas’in, ekmek ve yemek fabrikalarinin, Kuzey ve Güney Kusak Yollarinin faaliyete geçecegi bir yil olacak ve bu yatirimlarimizla Malatya, Cumhuriyetimizin 100. Yilina hazir bir sekilde girecektir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile