Doğubayazıt Belediyesi Çalışmalarını Kadınlara Anlattı

Doğubayazıt Belediyesi'nin çalışmaları kadınlara anlatıldı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Kadın Kurulu Toplantısında, kadın meclis üyeleri ve çalışanları belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Korkmaz, 5 yıllık süre içerisinde belediye yönetimi olarak pek çok alanda hizmet ürettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
"Bizler göreve geldiğimiz süre zarfında ilçemizin sorunlarını acil öncelikli, orta ve uzun vadede yapılması gerekenler olarak planladık ve çalışmalarımızı da bu çerçevede yürüttük. Dönemimizin acil ihtiyacı olan ve Türkiye'nin sayılı büyük projeleri arasında yer alan su projemiz ile ilçemizin su problemini çözmeye yönelik hummalı bir çalışma yürüttük. Yine 5 yıllık süre için de yaklaşık 500 bin metrekare parke taşı döşedik. Göreve geldiğimizde halihazır 110 kilometre olan kanalizasyon şebekesinin yüzde 50'sini yenileyerek, buna takviye olarak da 70 kilometre kanalizasyon şebekesi döşedik. İki mahallemizde çamaşırevleri ile parklar açarak kadınların sosyal yaşamda yer bulmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdik."
Belediyede kadın eksenli bakış açısı ve hizmet alanları oluşturma çalışmaları kapsamında "Kadın Masası" oluşturulması kararı alındı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile