Doğubayazıt Zirve Anaokulu'nun öğretmenlerinden köy okuluna yardım eli

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren Zirve Anaokulu'nun öğretmenleri, kardeş okula yardım eli uzattı.

Doğubayazıt Zirve Anaokulu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren Zirve Anaokulu'nun öğretmenleri, kardeş okula yardım eli uzattı.

Doğubayazıt Zirve Anaokulu öğretmenleri, kardeş okul seçtikleri Tutak Köyü İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine çeşitli yardımlarda bulundu. Zirve Anaokulu Müdürü Bahar Erol ile öğretmenler Pınar Gül ve Embiye Adaklı, topladıkları sandalye, kırtasiye ve temizlik malzemesi ile oyuncakların bulunduğu kolileri ilçeden 30 kilometre uzaklıktaki Tutak İlköğretim Okulu'na götürerek, yardım malzemelerini kendi elleriyle öğrencilere dağıttı. Yanlarında yaş pasta da getiren yardımsever öğretmenler, üstünde mum yakarak öğrencilerin birlikte üfledi. Öğrenciler bu tablo karşında şaşırırken, aldıkları hediyelerle büyük sevinç yaşadı.

Tutak İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmeni Aynur Şahin, yardımları gerçekleştiren Zirve Anaokulu öğretmenlerine teşekkür ederek, "Kardeş okul projesi kapsamında okulumuza bir takım hediyeler getirdiler. Burası bir köy okulu olduğu için imkânları çok az. Ondan dolayı Zirve Anaokulu'na teşekkür ediyoruz." dedi.

Zirve Anaokulu Müdürü Bahar Erol ise imkânı olan her insanın yardımlarda bulunması gerektiğini belirterek, "Bu gün kardeş Tutak Köyü İlköğretim Anaokulu'nda bulunmaktan gurur duyduk. Ama yaptığımız yardımın yetmediğini ve daha çok eksiklerinin olduğunu fark edince tekrar hüzünlendik. Döndükten sonra yarım kalan eksiklikleri tedarik edip hemen göndermeye çalışacağız." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile