Doğuma günler kala dehşet! Arkadaşının karnından bebeğini çaldı: Her detayı kan dondurdu...

Doğuma günler kala dehşet! Arkadaşının karnından bebeğini çaldı: Her detayı kan dondurdu...

36 haftalık hamile bir kadının başına gelenler kan dondurdu. Brezilya'da ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan 24 yaşındaki genç annenin mutluluğunu paylaşmak için yaptığı kutlama kabusa döndü. Genç anne arkadaşının hazırladığı kutlamaya katılmak için evden çıktı, ancak bir daha geri dönmedi. Genç kadının ortadan kaybolmasından bir gün sonra ise karnı kesilmiş halde cansız bedeni bulundu.

36 haftalık hamile olan Flavia Godinho Mafra bebeğine kavuşmaya günler kala dehşeti yaşadı. Ekim 2019 yılında evlenen ve kısa bir süre sonra da bebek sahibi olacaklarını öğrenen çift, başlarına geleceklerden habersiz mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlardı.

Çevresindekiler tarafından güvenilir, kibar ve cömert biri olarak bilinen Flavia'nın harika bir anne olacağını düşünüyordu. Ancak koronavirüs salgını sırasında diyabet hastası olduğu için evden çıkmayıp bebeğini güvende tutmak isteyen anne korkunç bir sonla karşılaştı.

Bebeğin doğom tarihi yaklaşırken Flavia'nın okul arkadaşı Rozalba Grimm onun için bir Baby Shower düzenlediğini söyledi.

27 Ağustos 2020'de Flavia o partiye gitti. Ancak bir daha geri dönmedi. Flavia'nın eşi durumdan endişelenince önce karısının saat 15:48'den beri WhatsApp mesajlarına bakmadığını gördü, ardından partiye katılanlarla iletişime geçti.

Partinin iptal edildiğini duyduğunda ise kayıp ihbarında bulundu.

Genç kadının başına gelenler ertesi gün ortaya çıktı. Terk edilmiş bir çömlek deposunda cansız bedeni bulunan kadının karnının delindiği ve bebeğinin çalındığı öğrenildi.

Otopsi raporunda ise Flavia'nın kafasına bir tuğla ile vurulduğu, karnının yarıldığı ve kan kaybından hayatını kaybettiği kaydedildi. Flavia'nın bebeğinin sağ olup olmadığı ise belirsizliğini koruyordu.

Müfettişler, Baby Shower'ın Flavia'yı ailesinden uzak tutmak için bir tuzak olduğundan şüphelenirken bebeğin yaşıyor olma olasılığının yüksek olduğunu belirtiyordu.

Korkunç olaydan sonra Flavia'nın okul arkadaşı Rozalba Grimm ve kocası Zulmiar Schiestl, yeni doğmuş bir kız çocuğu ile yerel bir hastanede görülmesi ise gözleri kendisine çevirdi.

Hastane personelinin küçük bebeğin sırtında kesikleri görmesi ise şüpheleri kuvvetlendirdi.

Yapılan testler sonucunda, Grimm'in Flavia'nın bebeğini kendi bebeğiymiş gibi göstermeye çalıştığı ortaya çıktıı.

Güvenlik kamerası görüntüleri de olayı doğruladı. Görüntüler, sahte Baby Shower olduğu gün Flavia'nın Grimm'in arabasına bindiğini ve ikilinin terk edilmiş çömlek bahçesine doğru gittiğini gösterdi.

Grimm, yapılan sorgu sırasında arkadaşını öldürdüğünü ve bebeğini çaldığını itiraf etti. Geçtiğimiz yıl ilk kez hâkim karşısına çıkan Rozalba'nın yargılanmasına devam ediliyor. Mahkemenin şu günlerde ortaya çıkarmaya çalıştığı detay ise Rozalba'nın bebeği anne karnından nasıl çıkardığı ve bunu yaparken yardım alıp almadığı...
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile