Doğuş Ailesi Bir Araya Geldi

Doğuş Ailesi Bir Araya Geldi

Bilecik’te faaliyet gösteren Doğuş Suni Deri Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen yemekte personelleri ile bir araya geldi.

Bilecik 1. Organize Sanayi içerisinde bulunan fabrikanın bahçesindeki yemekte yemekte bir konuşma yapan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, her fırsatta personelleriyle bir araya geldiklerini belirtti.

Kahraman, “Biz bu yemekleri elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve özel günlerimizde personellerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz. Burada hep bir arada olup yemekler yiyerek, eğlence yapıyoruz. İş stresimizi atıyoruz. Bu organizasyonlar personellerimizin motivasyonu açısından oldukça verimli oluyor. Birlikte eğleniyoruz, güzel vakit geçiriyoruz. Ramazan Bayramında gerçekleştirdik yine böyle bir program. Kurban Bayramı’nda da bayram tatili uzundu herkes köylerine falan gidince biraz gecikti kutlamamız. Personellerimiz aileleriyle geliyor buraya. Hep birlikte bir aile olduğumuzu hatırlıyoruz. Bu etkinliklerimiz sürekli devam edecek tabii ki” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile