Dogustan Engelli Havva'ya Arkadaslarindan Sürpriz 23 Nisan Kutlamasi

Dogustan Engelli Havva'ya Arkadaslarindan Sürpriz 23 Nisan Kutlamasi

Karaman’in Ermenek ilçesinde Fikret Ünlü Yatili Bölge Ortaokulu ögrencileri evde egitim gören sinif arkadaslari Havva Nur Pilan’a evinde sürpriz 23 Nisan kutlamasi yapti.

Dogustan engelli oldugu için evde egitim gören 11 yasindaki 6. sinif ögrencisi Havva Nur Pilan’i sinif arkadaslari bu mutlu gününde yalniz birakmadi. Ögrenciler ögretmenleri ile birlikte Havva Nur Pilan’in ilçeye bagli Gökçeseki köyündeki evine çiçek ve Türk bayrakli balonlarla gitti. Ögretmen ve ögrencileri evin girisinde Havva Nur’un anne ve babasi karsiladi. Çalan kapiyi açan Havva Nur, karsisinda sinif arkadaslari ve ögretmenlerini görünce bir hayli mutlu oldu. Arkadaslarinin verdigi çiçek ve hediyeleri alan Havva Nur’un mutlulugu ise yüzüne yansidi. Bir saatligine de olsa sinif arkadaslariyla birlikte keyifli anlar geçiren Havva Nur, arkadaslarinin sohbetine katilarak sik sik onlarla birlikte güldü.

“Geldiklerine çok mutlu oldum”

Havva Nur Pilan, sinif arkadaslarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini birlikte kutlamak için evine kadar gelmesinin kendisini mutlu ettigini belirterek, “Onca yolu benim için gelmisler. Geldikleri için çok mutlu oldum. Uzun zamandir arkadaslarimi görmüyordum" dedi.

Anne Fatma Pilan da, kizinin dogustan engelli oldugunu belirterek, “Kizim 1. siniftan beri evde egitim görüyor. Ögretmenlerimiz haftada 2 gün buraya gelerek kizima egitim veriyor. Bugün de kizimla birlikte 23 Nisan’i kutlamak için sinif arkadaslari geldi. Hem kizimiz mutlu oldu, hem de biz olduk" diye konustu.

Evde yapilan 23 Nisan kutlamasinin ardindan Havva Nur Pilan, sinif arkadaslari ve ögretmenlerini el sallayarak ugurladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile