Çıtrık, yaptığı yazılı açıklamada, İçel'deki hayvan hakları aktivistleri Mustafa Aral ve Yasemin Açık'la bakım evinde incelemelerde bulunduklarını ifade etti.
İncelemeler sonrasında bakım evinde bir takım değişikliklerin yapılması gerektiğini tespit ettiklerini belirten Çıtırık, şunları kaydetti:
"Küçük bölmeler büyüyecek, ameliyathanede tadilat olacak, terier bölmeleri bahçelere açılacak, yavrulu bölmeler daha hijyenik hale getirilecek. Barınakta özellikle terrier bölmelerinin önündeki yeşil bölümlerin yaşam alanına katılması konusunda mutabık kalındı. Gerek veteriner hekimleri gerekse yardımcı personeli ile Türkiye'deki en başarılı ekiplerden birinin bulunduğu bakım evi, fiziki koşulları da düzeldiğinde tüm yurda örnek hale gelecek."
Muhabir: Mustafa Çiftçi
Yayıncı: Anıl Bağrık
Dohayko'dan, Mersin'deki Hayvan Bakım Evinde İnceleme
Hayvan Hakları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, İçel'deki hayvan bakım evinde incelemelerde bulundu.



















