Doktor Baskanin 'Saglik' Ve 'Insan' Odakli Hizmetleri Sürüyor

Doktor Baskanin 'Saglik' Ve 'Insan' Odakli Hizmetleri Sürüyor

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Erciyes Üniversitesi’nde yapimi tamamlanmak üzere olan yeni acil servis binasi ve polikliniklerin bakim, onarim ve yenileme çalismalari ile devam eden çevre düzenleme çalismalarini yerinde inceledi.

Insani yasat ki devlet yasasin felsefesinin en güzel örneklerini sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, insan ve saglik odakli hizmetlerini sürdürüyor.

Büyüksehir Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi is birligiyle modern donanimlariyla hastalara daha hizli ve etkin saglik hizmeti sunacak olan yeni acil servis binasi ve polikliniklerin bakim, onarim ve yenileme çalismalari ile devam eden çevre düzenleme çalismalari hizla devam ediyor.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tamamlanmak üzere olan çalismalari yerinde inceledi. Baskan Büyükkiliç’a inceleme esnasinda Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Fen Isleri Daire Baskani Yasin Harmanci, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Oktay Özkan ve Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimi Prof. Dr. Ibrahim Halil Kafadar da eslik etti.

Hastalarla yakindan ilgilenen ve ‘geçmis olsun’ temennilerini ileten Baskan Büyükkiliç, yüklenici firma yetkililerinden, yapilan çalismalar hakkinda bilgiler de aldi. Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada, “Kayseri’mize yakisacak sekilde yapilacagindan eminiz. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Kurumlarla, özelde de Erciyes Üniversitemiz ile dayanismamizin en güzel örneklerini sergiledigimizi paylasmak istiyorum” dedi.

Uyum içerisinde hizmetlerin hayata geçirildigini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Bu sehrimize ait olan her alanda imkânlarimiz, gücümüz yettigi nispetinde yakisan çalismalar yapmayi, diyalog ve uyum içerisinde degerlendirme sonrasinda hayata geçiriyoruz. Hayirli ugurlu olsun, Cenabi-i Allah doktorlarimizin elinden insallah hastalarimiza acil sifalar versin diye dua ve temennide bulunuyoruz” seklinde konustu.

Erciyes Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Oktay Özkan da Baskan Büyükkiliç ve Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkürlerini ileterek, “Biz sizin nezdinizde Büyüksehir Belediyesi’nin üniversitemize yapmis oldugu bütün hizmetler için ayri ayri tesekkür ediyoruz” dedi.

“Ihtiyacimiz olan her yerde yanimizdasiniz”

Baskan Büyükkiliç ve ekibinin her zaman yanlarinda oldugunu belirten Prof. Dr. Özkan, “Sadece hastanemize degil, üniversite kampüsümüz içerisindeki birçok yerde, ihtiyacimiz olan her yerde yanimizdasiniz. Bunun birçok örnegini bu son yilda da daha önceki yillarda oldugu gibi yine gördük. Bu katkilarinizdan dolayi da çok tesekkür ediyoruz. Allah razi olsun” diye konustu.

“Baskanimiza tesekkürlerimizi sunuyorum, sag olsun var olsunlar”

Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimi Prof. Dr. Ibrahim Halil Kafadar ise Baskan Büyükkiliç’a bu hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek, “Bashekim poliklinikler girisimiz, Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle yenilendi. Sayin baskanimiza bu hizmetlerinden ötürü çok tesekkür ediyoruz. Yepyeni bir çehre kazandi, bu hizmetlerden ötürü Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ne, baskanimiza tesekkürlerimizi sunuyorum, sag olsun, var olsunlar” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile