Doktor Çiftin Taki Tartismasinda Kan Akti Açiklamasi 4 Yarali

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yeni evlenen çiftin evinde çikan taki tartismasinin kavgaya dönüsmesi sonucu 4 kisi silahla yaralandi.

Edinilen bilgiye göre, Ortahisar ilçesinin Bostanci mahallesinde yasayan ve yaklasik 10 gün evlenen Burcu K. ve Ümit K. isimli doktor çift, dügünde takilan altinlar nedeniyle tartisti. Bu tartismayi ögrenen Burcu K.’nin Kastamonu’da yasayan babasi emekli astsubay Bahri B. esi ve kizi ile birlikte Trabzon’a geldi. Bir sitede oturan kizinin evine yasanan sorunlari konusmak için esi ve kizi ile birlikte gelen baba Bahri B., evde kiziyla birlikte bulunan damadi ve ailesiyle bir süre tartisti. Tartismanin büyümesiyle Bahri B. belinden çikardigi tabanca ile damadi Ümit K., dünürü Hasan K., damadin annesi Meryem K. ve damadin kiz kardesi Edanur K.’yi yaraladi.

Tabanca seslerini duyan bina sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yaralanan 4 kisi Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tip Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Damadi ve ailesini silahla yaralayarak kaçan emekli astsubay Bahri B. olay sonrasi Yomra ilçesinde olayda kullandigi silahla birlikte yakalandi.

Polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan emekli astsubayin ifadesinde, “Kizimla telefonda konustugumda caninin sikkin oldugunu anladim. Bende bir sorun olabilecegini düsünerek esim ve kizim ile birlikte Kastamonu’dan Trabzon’a geldim. Kizimin evinde damadim ve ailesiyle konusmamiz bir anda tartismaya dönüstü. Kizimin dügününde takilan altinlarin damadin ailesinin istedigini ögrendim. Bende onlara ‘altinlar birakin kizimda kalsin’ dedim. Bir anda üzerime dogdu yürüdüler. O esnada silahimla ates ettim. Kastamonu’dan kimseye zarar vermek için gelmedim” dedigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile