Doktorlarin 'Muayenehane' Kavgasi Karakolda Bitti

Doktorlarin 'Muayenehane' Kavgasi Karakolda Bitti

Hatay’in Iskenderun ilçesinde hastanedeki muayenehaneyi paylasamayip tartisan kadin ve erkek doktor darp edildiklerini ileri sürüp birbirlerinden sikayetçi oldu

Iskenderun Devlet Hastanesinde Kulak Burun Bogaz (KBB) Uzmani olarak görev yapan Dr. Nalan Alev Alp ile KBB Uzmani Dr. Emrah Kara arasinda ayni muayenehaneyi kullanma meselesi yüzünden tartisma çikti. Tartisma sirasinda doktorlar birbirini darp etti.

Dr. Emrah Kara tarafindan darp edildigini iddia eden ve aldigi darbeler sonucunda 3 gün is göremez raporu alan Dr. Nalan Alev Alp, meslektasi hakkinda suç duyurusunda ve uzaklastirma talebinde bulundu.

Meslektasi Dr, Emrah Kara’nin kendisine tokat attigini ve sedyeye yatirip alin isigi ile defalarca kendisine vurdugunu söyleyen Nalan Alev Alp, olayin karsilikli bir kavga olmadigini kendisinin darp edildigini ileri sürdü.

Dr. Alp, olay günü sabah poliklinik odasina girdigini, içeride Dr. Emrah Kara’nin hasta muayene ettigini ve geçip masaya oturdugunu anlatarak, “Buranin benim çalisma alanim oldugunu söyledim, esyalarini da masanin ucuna kibarca koydum. Doktor bey de bunu ögrenince odayi terk etti, kendi poliklinigine geçti. Aradan bes dakika sonra hisimla tekrar odama girerek sen benim kisisel esyalarima dokundun. Hastanin yaninda beni rencide ettin diye bagirmaya basladi.

Odadan çikmasini istedim, çikmayarak bagirmaya devam etti ve bana tokat atti, sedyeye yatirdi ve alin isigi ile defalarca vurdu ve hakaret etti. Her hekimin ayri odasi vardir ben kendi poliklinigimde olmam gereken yerde oldugum için bunlari yasadim" diye konustu.

Bugün ameliyat günü oldugu için kameralara konusamayan KBB uzmani Dr. Emrah Kara ise poliklinikte oda kavgasindan dolayi çikan bir münakasa oldugunu ifade ederek, “Sabah geldigimde 1 numarali odada benim ismimin yazili oldugunu gördüm. Içeri girdim hastalarimi muayene etmeye basladim. Odaya Nalan Alev Alp geldi ve içeriye daldi, herkes kendi odasinda çalisacak diye bagirarak, çik disari dedi.

Bir sey söylemedim, hastanin pansumanini bitirdim. Sekreteri çagirdim, kendi odasi mi diye sordum. ‘Evet hocam, ben yanlislik yapmisim’, tamam dedim. Hasta pansumani sonrasinda bu yaptigin yanlis, bu sekilde hastalarin önünde yanlis oldugunu söyledim. O da çik disari diyerek beni rencide etti. Hastalarin ve kapi açikken bana bagirdi, üzerime geldi, bana saldirdi, ben de ellerini tutmaya çalistim, ayaklariyla tekmelemeye devam etti. Kendimi koruma amaciyla sedyenin üzerine oturtturdum, ellerini tutmaya çalistim. Eliyle, ayagiyla karnima tekme atti, tisörtümü yirtti. Daha sonra arkadaslar geldiler, ben onlara teslim ettim çiktim. Boynundaki izlerden haberim yok kendisi hakkinda suç duyurusunda bulundum" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile