Doktoru Darp Etmisti Açiklamasi Mahkeme Yurtdisina Çikisini Yasakladi

Doktoru Darp Etmisti Açiklamasi Mahkeme Yurtdisina Çikisini Yasakladi

Edirne’de daha önce darp ettigi doktora yönelik sosyal medya hesabi üzerinden tehdit paylasimlari gerekçesiyle ikinci kez tutuklanan süpheli, çikarildigi hakimlikçe yurt disina çikis yasagi ve adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Edirne’de darp ettigi doktoru sosyal medya hesabi üzerinden tehdit ettigi gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kusçu isimli sanigin yargilanmasina baslandi. Edirne Adliyesi 5. Asliye Caza Mahkemesi’nde görülen durusmaya, asistan doktor B.B.Ö’nün annesi ve tutuklu sanik Volkan Kusçu katildi.

Sanik savunmasinda, annesini kaybetmenin verdigi bir anlik öfkeyle doktoru darp ettigini ve yasanan olaydan pismanlik duydugunu ifade etti.

Tahliyesinin ardindan sosyal medya hesabinda bir filmden kesit paylastigini ifade eden sanik, paylasimiyla kimseyi tehdit etmedigini iddia etti.

Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi Yogun Bakim Servisi’nde kanser tedavisi gören ve hastaligina yenik düsen Nazife Kusçu, çoklu organ yetmezligi nedeniyle hayatini kaybetmisti. Annesinin ölüm haberini veren asistan doktor B.B.Ö., hastanin oglu Volkan Kusçu tarafindan darp edilmisti. Asistan doktor B.B.Ö.’nün "Beyaz kod" bildiriminin ardindan zanli polis ekipleri tarafindan gözaltina alinmisti. Yapilan ölçümde 1.30 promil alkollü oldugu belirlenen Kusçu’ya ev hapsi cezasi verilmis, yapilan itiraz üzerine daha sonra tutuklanmisti.

Ilk durusmada tahliye edilen Volkan Kusçu’nun daha sonra darp ettigi doktora yönelik sosyal medya üzerinden ’Ne olursa olsun, cezaevine giren insan bir süre sonra katile dönüsür’ repliginin geçtigi bir dizi sahnesini anlatan tehdit paylasimlari yaptigi gerekçesiyle dava açilmis ve tekrar tutuklanmisti.

Sanik hakkinda darp davasinin yani sira tehditle ilgili açilan ikinci davanin ilk durusmasi Edirne 5’inci Asliye Mahkemesi’nde görüldü.

Durusmaya doktor B.B.Ö. katilmazken avukatlari ile B.B.Ö’nün annesi, yakinlari avukatlar ve çok sayida meslektasi ile sanik Volkan Kusçu katildi.

Sanik, çikarildigi hakimlikçe yurt disina çikis yasagi ve haftada 1 gün imza verme zorunlulugu ile adli kontrol sartiyla tahliyesine karar verilerek, durusma ileri bir tarihine ertelendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile