Dolandırıcılık İddiası

Gaziantep'te kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, telefonla aradığı kişilere kendisini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtarak para talebinde bulunan H.B, Şanlıurfa'da altın bozdurmak için girdiği kuyumcuda yakalandı.

Gaziantep'e getirilen H.B, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ele geçirilen ve toplam değeri 60 bin TL civarında olduğu belirtilen altınlar sahiplerine iade edildi.

-Fuhuş operasyonu

Gaziantep'te, ''fuhşa yataklık ve yer temini sağladığı'' öne sürülen kişi gözaltına alındı.

İş yeri açmak için kiraladığı bürolarda fuhşa yer temin ettiği iddia edilen E.A , Çukur Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde güvenlik güçlerince yakalandı.

Emniyette ifadesi alınan ve benzer suçlardan sabıkası bulunduğu belirtilen şüpheli, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Kaan Bozdoğan

Yayıncı: Mehmet Güldaş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile