Dolmus Sürücüsüyle Yol Verme Yüzünden Tartisan Abi Ve Kardes Darp Edildi

Dolmus Sürücüsüyle Yol Verme Yüzünden Tartisan Abi Ve Kardes Darp Edildi

Adana’da trafikte dolmus sürücüsüyle yol verme meselesi yüzünden tartisan agabey ve kardesi feci sekilde darp edildi. Kafasinda sise kirilan agabey bayilirken, kardesinin ise burnu kirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Yesilevler Caddesi üzerinde meydana geldi. Osman Kozan (52), kardesi Ömer Kozan (45), kiz kardesi Esma E. (48) ve yegeni A.K. (6) ile birlikte Tufanbeyli ilçesinden hasta ziyaretine geldi. Ziyaretin ardindan kullandigi otomobille ilçeye dönen Osman Kozan, sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 01 M 0245 plakali ile dolmus sürücüsü ile yol verme meselesi yüzünden tartisti.

Önce çarpti, sonra saldirdi

Iddiaya göre, tartismanin üzerine dolmus sürücüsü, Osman Kozan’in kullandigi 63 FG 690 plakali otomobile arkadan çarpti. Ardindan dolmustan inen öfkeli soför, Osman ve kardesi Ömer Kozan’a saldirdi. Dolmus sürücüsünün arkadaslarinin da kavgaya dahil olmasiyla agabey ve kardes dayak yedi.

Kafasinda sise kirildi

Kafasinda sise kirilan Osman Kozan bayilirken, Ömer Kozan’in ise burnu kirildi. Çevredekilerin kavgayi ayirmasi üzerine dolmus sürücüsü ve arkadaslari olay yerinden ayrildi. Agabey ve kardes ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Osman Kozan’in kafasina ve kulagina dikis atildi.

“Kafama vurulunca bayildim”

Gazetecilere konusan Osman Kozan, "Bize küfürler ettiler. O esnafa üstümüze yürüdüler. Üzerimize yürüyünce kavga çikti. Benim kafama siseyle vurdular. Siseyle vurunca ben bayildim. Sikayetçi olacagiz” dedi.



“Davaci ve sikayetçiyiz”

Ömer Kozan ise yol verme yüzünden tartismanin kavgaya dönüstügünü anlatarak, “Arabadan bana küfür ederek indiler ve saldiriya ugradilar. Yanimda kizim, ablam ve agabeyim vardi. Ailemize saldirdilar. Benim burnumda kirik var. Gerekli mercilere basvurumuzu yaptik. Kendilerinden davaci ve sikayetçiyiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile