Dolmusun Açik Birakilan Kapisindan Düsen Kadin Hayatini Kaybetti

Dolmusun Açik Birakilan Kapisindan Düsen Kadin Hayatini Kaybetti

Adana’da otobüste ücret ödemek için ayaga kalktigi sirada açik birakilan kapidan 24 Nisan günü asagi düserek agir yaralanan kadin kaldirildigi hastanede bugün hayatini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, 24 Nisan günü saat 14.30 siralarinda Sariçam ilçesi Balcali Mahallesi Güney Kampüs yolunda meydana geldi. Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Hastanesi’ne kontrole giden Hatice Sabahi (75), evine dönmek için Vedat K.’nin kullandigi 01 J 0364 plakali özel halk otobüsüne bindi. Sürücü direksiyon basinda sigara içtigi sirada otobüs kapisi açik bir sekilde ilerlerken, Sabahi ulasim kartini göstermek için ayaga kalkti. Manevra sirasinda dengesini kaybeden Sabahi, açik olan kapidan asagi düserek basini asfalta çarpti. Ihbar üzerine kaza yerine gelen saglik ekipleri, Sabahi’yi ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye götürdü. Sürücü ise gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Hastanede ameliyata alinan 6 çocuk annesi Sabahi’nin beyin kanamasi geçirdigi, köprücük ve kürek kemigi ile gögüs kafesinde kiriklar oldugu belirlendi. Kafatasinda biriken kan bosaltilan Sabahi, yogun bakim ünitesinde entübe edildi. Sabahi’nin emekli ögretmen esi Cemil Sabahi (74) ile çocuklari hastaneye giderek, gelecek iyi haberi beklemeye basladi.

Polis merkezindeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sürücü Vedat K. ise çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Sabahi ise bugün kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Sabahi, yakinlari tarafindan alinip topraga verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile